Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εξιχνίαση κλοπών στη Βέροια - Στην φυλακή δύο γυναίκες και ένας άνδρας

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών και ενός ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δύο γυναίκες χρησιμοποιώντας όχημα που τους παραχώρησε ο συνεργός τους, χθες (26 Ιανουαρίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, αφαίρεσαν με την μέθοδο του εναγκαλισμού από ηλικιωμένη ημεδαπή, μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό που φορούσε στο λαιμό της. Επίσης διαπιστώθηκε, ότι τα παραπάνω άτομα ενεργώντας από κοινού το απόγευμα της 21ης Ιανουαρίου, αφαίρεσαν με την ίδια μέθοδο, μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό από την κατοχή άλλης ηλικιωμένης γυναίκας. Ο παραπάνω ημεδαπός άνδρας εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας και συνελήφθη.

2 σχόλια:

  1. Βεροιώτη την επόμενη φορά γράψε σενάριο, λες και πιάσανε τον Πάμπλο, ασχολείστε με τελειωμένα άτομα, βγάλτε καμια είδηση της προκοπής....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι τους πιάσανε δλδ δεν είναι είδηση της προκοπής? Ας το κάναν και σε σένα και θα βλέπαμε μετά...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ