Quantcast

http://picasion.com/

Εύη Ιωαννίδου + Ίνο Φάις: Ζούνε τον απόλυτο έρωτα

«Είναι κύριος και πολύ προστατευτικός», δηλώνει το μοντέλο από τη Βέροια

Η μελαχρινή καλλονή Εύη Ιωαννίδου ζει τον απόλυτο έρωτα και πλέον δεν το κρύβει. Το τοπ μόντελ που έγινε ευρέως γνωστό από τη συμμετοχή του στο GNTM, μιλάει πρώτη φορά για την προσωπική της ζωή αφού εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι με το γοητευτικό επιχειρηματία Ίνο Φάις, γιο της Μαρίας Καλάβρια από το γάμο της με τον Σάμι Φάις. Η Εύη Ιωαννίδου δήλωσε συγκεκριμένα ON time και την Σάσα Σταμάτη: «Είμαι πάρα πολύ καλά, είμαι τέλεια στα προσωπικά μου». Στη συνέχεια αποκάλυψε για το σύντροφό της, τον οποίο λατρεύει: 
«Ο Ίνο είναι κύριος και πολύ προστατευτικός».

Η αποκάλυψη του ειδυλλίου τους έγινε τον Δεκέμβριο, όταν η Εύη και ο Ίνο μοιράστηκαν την πρώτη κοινή φωτογραφία τους στο Ιnstagram. Τη σχέση τους επιβεβαίωσε και η μητέρα του Ίνο Φάις, Μαρία Καλάβρια, όταν μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 είχε πει στη Φαίη Σκορδά: «Για να φτάσει σε αυτό το σημείο ο Ίνο, που δεν του αρέσει ποτέ να βγάζει φωτογραφίες, σημαίνει ότι του αρέσει πάρα πολύ η Εύη. Είναι με το γιο μου. Είναι εξαιρετικό κορίτσι, πάρα πολύ ευγενική, φαίνεται ότι είναι από καλή οικογένεια και ευτυχώς βάζει σε πρόγραμμα και το γιο μου και χαίρομαι πάρα πολύ».

Το ερωτευμένο ζευγάρι εθεάθη σε εξόρμησή του. Η Εύη Ιωαννίδου και ο Ίνο Φάις απόλαυσαν μία βόλτα στο κέντρο της πόλης και έναν καφέ στο χέρι, ενώ δεν έλειψαν τα τρυφερά στιγμιότυπα ανάμεσά τους.

4 σχόλια:

  1. Τίποτα στην εξωτερική εμφάνιση ενός άντρα δεν εκνευρίζει τη γυναίκα περισσότερο από την έλλειψη χρημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και έλεγα γιατί ξύνομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλη μια που βρήκε τον άλφα male που έψαχνε. Καλά στέφανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ