Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε ετοιμότητα τα σχολεία του Δήμου Βέροιας - Τι δήλωσε η Αντιδήμαρχος Παιδείας

Πετρέλαιο θέρμανσης, τεχνικά μέσα, Αντώνης Τρίτσης και κλειστό γυμναστήριο
Στην ετοιμότητα του δήμου Βέροιας ως προς το άνοιγμα των σχολείων τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου αναφέρθηκε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο η Συρμούλα Τζήμα. Όπως τόνισε η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Ισότητας Φύλων, καθημερινά συνεργάζεται με τις σχολικές μονάδες, οι οποίες έχουν επάρκεια, όπως δηλώνουν και οι διευθυντές τους, σε υλικά, αντισηπτικά, μάσκες, καθαριστικά και προσωπικό καθαριότητας, ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στην επάρκεια που υπάρχει σε πετρέλαιο θέρμανσης.

Αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έγινε όλο το προηγούμενο διάστημα για την κάλυψη οικογενειών με τα απαραίτητα τεχνικά μέσα, για την τηλεκπαίδευση, όπως επίσης ότι η Αντιδημαρχία Παιδείας συνέταξε μια εμπεριστατωμένη πρόταση στα πλαίσια του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης που αφορά όλα τα σχολεία του δήμου Βέροιας και τον εξοπλισμό τους σε υπολογιστές, διαδραστικούς πίνακες, βιντεοπροβολείς, συστήματα ρομποτικής, αφού ήρθε σε συνεργασία με τα σχολεία και τις σχολικές επιτροπές.

Επίσης ως Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, συνηγόρησε υπέρ της άμεσης δημιουργίας ενός νέου κλειστού γυμναστηρίου που θα λύσει το χρόνιο πρόβλημα στέγασης των προπονήσεων των αθλητικών συλλόγων και αθλητών της Βέροιας.

7 σχόλια:

  1. Η ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ! ΑΦΘΟΝΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΗΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΗΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λέτε να κατέβει υποψήφια βουλευτής ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όχι ακόμα .... δεν κάνει χαλάστρα στον Απόστολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί κακό θα είναι να κατέβει για Βουλευτής ή Δήμαρχος ή κάτι άλλο ; έντιμη είναι, μορφωμένη είναι, νέα είναι, εμπειρίες μαζεύει, στην κοινωνία μας ζει, τι άλλο θα πρέπει να έχει κανείς για να θέλει να δοκιμάσει;
    Δηλαδή θα πρέπει να έρθει κάποιος ουρανοκατέβατος για να πληρεί τις προϋποθέσεις του υποψήφιου ; Τι εμμονές είναι αυτές ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε σεις τάχα αυθόρμητοι υποστηριχτές μην καρφώνεστε. Ρητορικό το ερώτημα και έτοιμες και οι απαντήσεις. Λοιπόν ακούστε για να καταλάβετε, η συγκεκριμένη κυρία θα κατέβει υποψήφια Δήμαρχος με το χρίσμα της ΝΔ σε συνεννόηση με τα πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ του τόπου και σε συνεννόηση με τον Βοργιατζίδη για να ξαναβγεί ο Βοργιατζίδης και να ξαναγίνει αντιδήμαρχος. Όπως έκανε και η Μπατσαρά. Την στιγμή που θα αποφασίσει να πάει για Βουλευτής θα μπει στο ψηφοδέλτιο και θα την φάει το μαύρο χώμα. Όπως έγινε και με την Καρατζιούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι οι αριστεροί Συρμούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ