Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Πανηγυρικός Εσπερινός του πολιούχου της Βέροιας Οσίου Αντωνίου του Νέου

Κεκλεισμένων των θυρών οι λατρευτικές εκδηλώσεις
Το διήμερο 16 και 17 Ιανουαρίου η Βέροια εορτάζει και πανηγυρίζει τον προστάτη και πολιούχο της Όσιο Αντώνιο τον Νέο. Δυστυχώς φέτος εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού οι λατρευτικές εκδηλώσεις τελούνται κεκλεισμένων των θυρών χωρίς την συμμετοχή του πιστού λαού τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας. Το απόγευμα του Σαββάτου, παραμονή της εορτής, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου του Νέου Πολιούχου Βεροίας τελέστηκε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, ο οποίος κήρυξε και το θείο λόγο. Δείτε φωτογραφίες:

















5 σχόλια:

  1. ΕΡΧΕΤΕ ΠΕΙΝΑ !!!!

    ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είτε μετανοήσουμε είτε όχι, ο κόσμος δεν θα σταματήσει. Και στο παρελθόν και τώρα και στο μέλλον, η πείνα ειναι σαν κατάρα Θεού σε πλήθος ανθρώπων. Το πύρ της κολάσεως, το εζησαν χιλιάδες ανθρωποι, οπως κι εδω στο Μάτι. Οι κατακλυσμοί δεν λείπουν ποτε στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Ο Αρμαγεδδών, με πρόσωπο πολέμου, ξεκλήρισε μυριάδες και πάει λέγοντας. Τουλάχιστον να πάμε χορτάτοι ε; Το "μετανοείτε", ειναι άλλο να το λες με γεμάτη κοιλιά, σε ασφαλή κατοικία, με τον μισθό να πέφτει πλουσιοπάροχα. Φαντάζομαι αυτοί που θα μετανοήσουν, δεν θα χορτάσουν την επομένη. Κι αυτοί που δεν μετάνιωσαν,κάθε άλλο νηστικοί είναι. Πολύ μπέρδεμα δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εἰκόνες ντροπῆς, γιά νά γίνεται τό χατίρι τῆς σατανοκινήτου κυβερνήσεως τῆς Νέας Διαβολολατρίας (ΝΔ).

    Συγχώρεσέ μας, Ἅγιε Ἀντώνιέ μας, πού τόσα θαύματα ζήσαμε μέ τίς πρεσβεῖες σου, καί τώρα δέν ἐρχόμαστε στήν χάρι σου, γιά νά μή συναχωθοῦμε ἀπό κοροϊδοϊό. Συγχώρεσέ μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχώρεσε μας, Άγιε Αντώνιε, που εμπιστευομαστε μόνο την επιστήμη και βγάζουμε έξω το Θεό και τους Άγιους Του. Γιατί αυτό δείχνουν οι πράξεις μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η επιστήμη είναι καλή για την πίεση, το σάχαρο, τα καρδιολογικά, ογκολογικά κλπ προβλήματα .... ΕΚΤΟΣ τον κορονοϊό. Εκεί με πίστη σώζεσε !!!!!!!!! Τώρα για το συνάχι από κοροϊοδοϊό (όπως τον αποκαλείς) ελπίζω να έχεις την ίδια άποψη αν επισκευθείς μια ΜΕΘ που έχει ασθενείς με τέτοιο συναχάκι... Α! και να πας χωρίς προστατευτικά μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ