Quantcast

http://picasion.com/

Η επίθεση των πολιτών εναντίον της πόλης τους

Πραγματικά απογοητευτικός είναι ο τρόπος που οι πολίτες φέρονται στην πόλη που ζούνε. Καθημερινές επιθέσεις εναντίον της, με καταστροφές και ρύπανση κάθε είδους. Μια τέτοια επίθεση όπως την χαρακτηρίζει ο Σούλης Λιάκος, μέλος της ομάδας «Εθελοντές για την Καθαριότητα», γίνεται με σκουπίδια που οι πολίτες χρησιμοποιούν καθημερινά ως «πυρά», με τις εικόνες που ο ίδιος μας μεταφέρει συχνά μέσω social media να αποδεικνύουν τις συνέπειες.

Οι εικόνες που μας μεταφέρει αυτή τη φορά, είναι τραβηγμένες περίπου ένα μήνα πριν, στην περιοχή από την διασταύρωση μετά την Βίλα Βικέλα μέχρι τον δρόμο για Καστανιά και στον δρόμο μπροστά στο σχολικό συγκρότημα στα Γιοτζαλίκια και καταγράφουν κάθε λογής σκουπίδια και αντικείμενα που ξεφορτώνονται τα Βεροιώτικα... νοικοκυριά. Δείτε τις εικόνες:







13 σχόλια:

  1. Τα ίδια συμβαίνουν και στην Καπετάν Λιόλιου πίσω και κάτω από την παιδική χαρά. Σκουπίδια παντού από ασυνείδητους πολίτες . Ο Δήμος Βέροιας ακούει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά θλιβερή συμπεριφορά και εικόνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί είμαστε
    και αν δει κάποιος κάποιον να πετάει σκουπίδια μπάζα κλπ, διστάζει να τον καταγγείλει διότι έχει επικρατήσει ότι είναι ¨καρφί¨, ότι δηλαδή δεν είναι η ενδεδειγμένη ενέργεια αυτή της καταγγελίας. Ενώ η καταγγελία σε τέτοια περίπτωση, είναι η ύψιστη πράξη προστασίας του κοινωνικού συμβόλου σε όλες τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου, ακόμη και στις υποτίθεται υποανάπτυχτες.
    Αυτό θα πρέπει να αλλάξει από όλους μας και πρώτα από τα παιδιά μας, θα πρέπει να διεκδικούν και να απαιτούν την αναλογία τους στο δημόσιο χώρο και το περιβάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι. Αυτοί ειμαστε και ανεχόμαστε. Τα πάντα. Τους πάντες. Και περιμένουμε τις εκλογές για να αλλάξουν τα πράγματα. Στον αιώνα τον άπαντα. Το ΚΙΝΑΛ καμια ιδέα; Ο ΣΥΡΙΖΑ; Η ΝΔ; Το ΚΚΕ; ίδια σούπα με σαπάκια υλικά.

      Διαγραφή
  4. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΛΛΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΑ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΜΠΑΖΑ, ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΑΠΝ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΤΩΡΑ. ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΩΔΩ ΤΟΤΕ; ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ έχω πάει αρκετές φορές και τα δέχτηκαν. Το χειρότερο είναι ότι δεν είναι ανοικτός ο χώρος εκτός πρωινού ωραρίου με αποτέλεσμα να πρέπει να πάρεις άδεια από τη δουλεία σου για να πετάξεις πράγματα. Όχι και πολύ λογικο!

      Διαγραφή
  5. Και η καταστροφη_ κακοποιηση της πλατειας Ελιας απο την Ουσουλτζογλου επιθεση εναντιον της πολης θεωρειται!!
    Κατεστρεψε τα ωραια πλακακια και καρφωσε ξυλινα σπασμενα σανιδια!
    Αισχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΙΣ ΚΟΤΡΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΓΑΡΜΠΙΛΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΙΒΕΤΑΙ

      Διαγραφή
  6. ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΜΑΚΡΙΑ.
    ΤΑ ΠΡΩΙΝΝΑ΄ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΕΩΣ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΣΚΥΛΟΜΑΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΟΓΚΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΒΡΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας περιμένουν την αντίδραση του Δήμου μας....μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα "δημόσια "ουριτηρια στα παλιά Δικαστήρια εξυπηρέτουν όλους τους ηλικιωμένους, τρομάρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. άβαφη άοσμη πολη πνιγμένη σε δεντρα που είναι ζιζάνια (πχ βρωμοκαρυδιες αειλανθος και αλλα) λακκούβες υδρευτικο δικτυο με διαροες υπαληλοι που καθονται άεργοι στο δημαρχειο στην πλειοψηφια τους . αγροτικος δημος που δεν ξερει ποση γης ειναι ακαλιεργητη ποση καλιεργημενη κατακεφαλην εισοδημα κτλπ κτλπ και ποσα αλλα. οτι γίνεται γίνεται στον μινιμουμ (για να δικιολογησουν τα ποσα και την υπαρξη των) ελεώ Ευρώπης αλλιώς ούτε μονοπάτι για μουλάρι δεν θα χαμέ.
    κανεις δεν νοιάζεται και να φανταστείς η Βέροια εχει βγάλει πληθώρα σερ προφεσορ ντοκτορ αλλά υπηρετούν άλλες χωρες άλλες πόλεις άλλες πολιτείες και μείναν στις επιτελικές θέσεις τα σαΐνια απο το κωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ