Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εμβολιάστηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας το προσωπικό του «Βοήθεια στο Σπίτι»

Εμβολιάστηκαν κατά της covid - 19 το προσωπικό των δομών «Βοήθεια στο Σπίτι», όπως ανακοινώθηκε από το ΚΑΠΑ του δήμου Βέροιας. Ο εμβολιασμός του προσωπικού που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 13 Ιανουαρίου στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Βέροιας. Η σχετική ανακοίνωση του ΚΑΠΑ αναφέρει τα εξής: Οι εμβολιασμοί αποτελούν σήμερα το κυριότερο μέσο για την επίτευξη του απώτερου στόχου διαφύλαξης της δημόσιας υγείας, έχουν δε αποδεδειγμένα υψηλό όφελος. Γεγονός είναι ότι υφίσταται ανάγκη ατομικής και συλλογικής προστασίας της υγείας, τόσο των εργαζομένων, που παρέχουν υπηρεσίες στην πρώτη γραμμή υγείας, αλλά και άλλων κοινωνικών υπηρεσιών, όσο και των πλέον ευάλωτων και ευπαθών ομάδων της τρίτης ηλικίας και είναι χρέος μας να προστατέψουμε, όχι μόνο τους ίδιους, αλλά και τους συνανθρώπους μας.

Στα πλαίσια της Εθνικής Εκστρατείας Εμβολιασμού κατά της νόσου COVID-19 και βάσει της προτεραιοποίησης που έχει θέσει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών για τον εμβολιασμό ωφελούμενων και των εργαζομένων σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, που έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να εμβολιαστούν, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13/01/2021 στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Βέροιας, εμβολιασμός του προσωπικού των δομών Βοήθεια στο Σπίτι του Ν.Π. «ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας».

6 σχόλια:

  1. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΩΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΤΟΜΑ ΜΟΝΑΧΙΚΑ, ΑΔΥΝΝΑΜΑ ΝΑ ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΒΛΗΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ, ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως φαίνονται οι άριστοι... όλα τα τακτοποιουν και για όλους έχουν να λένε... από τον καναπέ φυσικά!!!

      Διαγραφή
  2. Ο ΣΥΝΤΆΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΙΠΏΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΎΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΙΔΙΟΤΕΛΉ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΌ ΤΟΥ.
    ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΏΣΩ ΟΤΙ ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΈΣΩ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΤΟΥΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ 3ης ΥΛΙΚΙΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΟΧΈΣ COVID-19 ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟ... ΒΈΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΎ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΠΊΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΙΜΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΝ ΧΤΥΠΑΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ...... ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ, ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε! ΟΧΙ. ΜΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΎΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΠΟ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΈΝΩΝ, ΤΙ ΜΑ ΠΩ. ΗΔΙΚΑ, ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΎΣ ΔΉΜΟΥΣ, ΟΤΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΗΛΙΚΙΩΜΈΝΟ, ΚΆΘΟΝΤΑΙ ΩΡΕΣ, ΠΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΦΈΔΕΣ ΤΟΥΣ , ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΆΣΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ. ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΈΣ ΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΊΝΑ, ΠΉΓΑΙΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΖΆΡΙ, ΠΌΣΕΣ ΕΒΛΕΠΕΣ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ;;;;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα σχόλια σας είναι εμετικά! Το βοήθεια στο σπίτι έχει αναγνωριστεί πανελληνιως για την προσφορά του. Και αυτη είναι αποτέλεσμα της εργατικότητας των εργαζομένων του. Αλλά μάλλον δεν γνωρίζετε πως λειτουργεί, ουτε και τι έχει προσφερει! Απλά ασχολειστε με το αγαπημένο σας χόμπι... "Δε ξερω τι να κάνω... και βγάζω τη χολή μου για όλους". Ντροπή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ