Quantcast

http://picasion.com/

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός στο Νοσοκομείο Βέροιας

Κανονικά δίχως προβλήματα ξεκίνησαν σήμερα οι εμβολιασμοί κατά του covid 19 στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας. Χθες, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2021, παραδόθηκε η πρώτη μεγάλη παρτίδα εμβολίων με βάση το σχεδιασμό τροφοδοσίας που εκπονήθηκε από την 3η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας. Σήμερα εμβολιάζεται το υγειονομικό και το βοηθητικό προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, της Παθολογικής κλινικής, της Kλινικής covid-19, καθώς και του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.


Την ετοιμότητα της εμβολιαστικής ομάδας και την επιτυχή διαδικασία διαπίστωσε και ο Διοικητής της 3ης ΥΠΕ κ. Παναγιώτης Μπογιατζίδης, που το πρωί επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Βέροιας. Τις επόμενες ημέρες ακολουθεί το σύνολο του προσωπικού του Νοσοκομείου καθώς και των μονάδων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Ο εμβολιασμός διενεργείται από τις 8:00 το πρωί έως και τις 21:00 το βράδυ όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Από τις 8 Ιανουαρίου και σύμφωνα με το σχεδιασμό της επιχείρησης «Ελευθερία», θα αναπτυχθεί η δεύτερη φάση εμβολιασμού των υγειονομικών, οπότε θα γίνει η ένταξη επιπλέον 55 Νοσοκομείων, μεταξύ αυτών και του Γενικού Νοσοκομείου Νάουσας.

Σήμερα, ξεκίνησε κι ο εμβολιασμός των πολιτών που διαμένουν και εργάζονται στους οίκους ευγηρίας από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ. Ο εμβολιασμός της ομάδας αυτής θα ολοκληρωθεί έως τις 20/1/2021.







10 σχόλια:

  1. ΤΟΣΑ ΕΒΜΟΛΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ... ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί έκαναν τη πρώτη δόση πριν μια βδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ. ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΠΗΡΟΣ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ , ΘΑ ΦΤΑΕΙ Ο ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να κάνω εγώ μια ερώτηση δεν είπαμε ότι το εμβόλιο είναι στους - 70 βαθμούς? Πως μπορεί και το πιάνει με γυμνό χέρι δεν θα πάθαινε κάποιο έγκαυμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είσαι εντελώς ηλίθιος... έτσι ;;;
      αν το άφηναν σε κατάσταση ψύξης πως θα το εβαζαν στην σύριγγα για να κάνουν την ένεση ;;; ελα παραδεξου πως μλκ είπες !!!

      Διαγραφή
  5. Θέλουμε βιντεο απο τον εμβολιασμό του προέδρου Πλιουγκα!
    Τι;
    Όχι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ