Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεν τελείωσε ακόμα...

Πτωτική πορεία έχουν το τελευταίο χρονικό διάστημα τα κρούσματα στην περιοχή μας. Και ενώ τον προηγούμενο μήνα, οι έξι νομοί που απαρτίζουν την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κατέγραφαν τριψήφια νούμερα, το κλίμα πλέον έχει αντιστραφεί. Ωστόσο, τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει! Και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους. Δεν τελείωσε ακόμα... Ενδεικτικά, την Τρίτη 19 Ιανουαρίου η Ημαθία ήρθε ξανά πρώτη με 15 κρούσματα, ενώ ακολούθησαν οι Σέρρες με 14, η Χαλκιδική με 12 και η Πέλλα με 5. 

Αντιθέτως, το Κιλκίς και η Πιερία δείχνουν να καταφέρνουν να ελαχιστοποιήσουν τα κρούσματα, την ώρα που η Θεσσαλονίκη είχε συνολικά 72.. 

Αξίζει να δούμε την σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα. Μια ματιά πίσω για να δούμε τι περάσαμε, τι καταφέραμε και γιατί δεν πρέπει να γυρίσουμε εκεί...



5 σχόλια:

  1. Την πτωτική τάση που την είδατε για την Ημαθία;Τις τελευταίες τρεις μέρες έχουμε διψήφιο αριθμό με ανοδική τάση.Φτιαξτε κλίμα να ανοίξουν τα πάντα και το Φλεβάρη να ψάχνετε μέρη για να
    Θάψετε τα θύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι και σε μενα στην γειτονιά μου προχθές το.απέναντι πεζοδρόμιο ηταν γεματο νεκρούς απο κοβιντ.
      Αστα....δραματικές στιγμές.

      Διαγραφή
  2. Και ουτε πρόκειται να τελειώσει σύντομα. Δηλαδή αν τα κρούσματα για μια βδομάδα ειναι μηδέν, σημαίνει κάτι; Πόσοι θα ειναι φορείς χωρις να βρεθούν ή να το ξέρουν; Απλά, φυλαχτείτε όλοι, σα να εχετε εναν φορέα δίπλα σας. Κυκλοφορούν ανάμεσά μας πάρα πολλοί με διαφορετική διανοητική επάρκεια. Οποιος κατάλαβε κατάλαβε. Οπου ειναι πολύς κόσμος μαζεμένος, υπάρχει πρόβλημα μεγαλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πάντως έχεις σίγουρα διανοητική ανεπάρκεια.
      Τσε; κομμουνας κομμουνας;
      Θα το κάνεις το αμερικανικό εμβόλιο βρε ψεκασμενε;

      Διαγραφή
    2. Μάλλον εισαι καινούριος στην παρέα. Ειπα. Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Κι εσυ δεν κατάλαβες. Ούτε κουμούνας, ούτε απο τα υπόλοιπα. Για το διανοητικά, μπορεί ναχεις και δίκιο. Ξέρεις ο μακάκας ή ο ηλίθιος, δεν εχουν κανένα πρόβλημα. Δεν καταλαβαίνουν. Εχουν όμως , όλοι οι υπόλοιποι γύρω του. Το εμβόλιο, δεν θα το κάνω. Μόνο και μόνο για το άρπα κόλα, χωρίς κλινικές έρευνες σε βάθος χρόνου. Ολοι δεν αντιδρούν το ίδιο. Αν μου κάτσει η στραβή με παρενέργειες; Εν κολλήσω, ως γερός οργανισμός, θεωρώ, θα την παλέψουμε. Πάντως προσέχω πολύ. Όχι φοβικά. Αν και αψέκαστος, νασαι καλά και πρόσεχε κι εσύ.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ