Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δέλλας: «Κανένα δημοτικό σχολείο στον δήμο Βέροιας χωρίς θέρμανση»

Στην αποκατάσταση της αλήθειας και μάλιστα μιας... κακοποιημένης -όπως την χαρακτήρισε- αλήθειας, θέλησε να προχωρήσει ο Θανάσης Δέλλας, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας. Ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου, αναφέρθηκε σε ένα ερώτημα που τέθηκε από συμπολίτη μας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αφορούσε στην θέρμανση των δημοτικών σχολείων του δήμου Βέροιας και στην απάντηση - σχόλιο που δέχθηκε από δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα του Γιώργου Γουλτίδη.


Ο κ. Δέλλας διάβασε στο Σώμα το ερώτημα, όπως αυτό γράφτηκε στην σελίδα του πολίτη, το οποίο ήταν αν υπάρχει σχολείο στον δήμο Βέροιας χωρίς πετρέλαιο, καθώς και την απάντηση του δημοτικού συμβούλου που έλεγε «Ε
ίναι πολύ πιθανό, καθώς ακόμα δεν ψήφισαν τον προϋπολογισμό. Την άνοιξη μπορεί και να το φέρουνε».

Ο κ. Δέλλας χαρακτήρισε την στιχομυθία ως «κακοποίηση της αλήθειας» σχετικά με την θέρμανση των σχολείων, διευκρινίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα δημοτικό σχολείο στον δήμο Βέροιας χωρίς επάρκεια πετρελαίου θέρμανσης, παρά τη δυσκολία της εποχής και το μεγάλο κόστος για την θέρμανση των σχολικών αιθουσών, έπειτα και από την οδηγία του Υπουργείου για μάθημα με ανοιχτά παράθυρα.

2 σχόλια:

  1. Ξύπνησε από τον πολύμηνο λήθαργο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνταξιούχος άνθρωπος, πρέπει να ξεκουραστεί λίγο παραπάνω...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ