Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Γιώργος Καραμίχος καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι»

Φέτος επέστρεψε τηλεοπτικά και μάλιστα μέσα από το καθημερινό πρόγραμμα του ANT1. Ο Γιώργος Καραμίχος μετά το comeback του στην Ελλάδα, έκανε δυναμικό comeback στην ελληνική μυθοπλασία και στη σειρά, Ήλιος! Ο Βεροιώτης ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. «Έχω δουλέψει πολλά χρόνια στην Ελλάδα, ήξερα πώς είναι. Το επίπεδο παραγωγής είναι πολύ χαμηλότερο γιατί είμαστε μικρή αγορά. Μου είχε λείψει πολύ να μιλήσω στη γλώσσα μου και να αυτοσχεδιάσω. Χαίρομαι γιατί έχουμε ωραία ομάδα στον “Ήλιο”», ανέφερε για το τηλεοπτικό του comeback. Όσο για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στη σειρά, ο Γιώργος Καραμίχος αποκάλυψε...

«Όλοι αισθανόμαστε ευγνώμονες που κρατάμε παρέα στον κόσμο και έχουμε δουλειά και είναι υψηλός ο πήχης και το κανάλι και η παραγωγή και το team. Ενώ κάνουμε καθημερινό, όλοι έχουμε την ψευδαίσθηση ότι είναι εβδομαδιαίο. Είναι πολύ απαιτητικό αυτό, κάνουμε 10 ώρες γυρίσματα και μέχρι τις 2 το πρωί έχω διάβασμα».

Όσο για τη ζωή του, ο ηθοποιός είναι πατέρας δύο παιδιών, ενώ δε διστάζει να αποκαλύψει ανοιχτά την ηλικία του. «Ξεκλέβω λίγο χρόνο για να περάσω με τον γιο μου που είναι 7 ετών. Η μεγάλη μου κόρη είναι 22 και είναι στο εξωτερικό. Εγώ είμαι 47 ετών», ανέφερε ο Γιώργος Καραμίχος.

Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ