Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σταθερά... δυναμικά το Αιμοδυναμικό του Νοσοκομείου Βέροιας

305 αγγειοπλαστικές εν μέσω πανδημίας

Εξαιρετικούς αριθμούς συνεχίζει να παρουσιάζει το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βέροιας, που από τους πρώτους μήνες της λειτουργίας του κατάφερε να αλλάξει τον υγειονομικό χάρτη της Μακεδονίας. Μέσα στο 2020, μια δύσκολη χρονιά που ολόκληρο το σύστημα υγείας της χώρας δοκιμάστηκε από την πανδημία και που υπήρξε σημαντική μείωση των επεμβάσεων στα Νοσοκομεία, στο εργαστήριο της Βέροιας πραγματοποιήθηκαν 305 αγγειοπλαστικές στεφανιαίων, αριθμός αυξημένος μάλιστα σε σχέση με το 2019.


Όπως αναφέρει ο Καρδιολόγος και υπεύθυνος του εργαστηρίου Αντώνης Σαμαράς, το Αιμοδυναμικό του Νοσοκομείου κατάφερε μια μικρή αύξηση της τάξεως του 5% στις αγγειοπλαστικές, προσφέροντας υψηλού επιπέδου τριτοβάθμια περίθαλψη και καλύπτοντας περιστατικά από Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, ακόμα και από το Νοσοκομείο των Σερρών. Μάλιστα θέλησε να ευχαριστήσει μέσω facebook τους συναδέλφους και τους ασθενείς για την εμπιστοσύνη τους και την Διοίκηση του Νοσοκομείου για την στήριξη, ενώ ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους.

2 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ , ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΙΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΕΥΣΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ... ΤΟ ΧΩ ΖΗΣΕΙ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ 2 ΔΙΑΘΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ , ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΩΡΕΑΣ. ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ... ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΣΠΑΤΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στον κ.Σαμαρα και την ομάδα του αιμοδυναμικου για τις τόσο πολύτιμες υπηρεσίες του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ