Quantcast

http://picasion.com/

Πώς θα λειτουργήσουν την Τρίτη τα σχολεία του δήμου Βέροιας - Ποια θα παραμείνουν κλειστά

Αργότερα θα χτυπήσει το κουδούνι
Την απόφαση για την λειτουργία ή μη των σχολικών μονάδων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Βέροιας την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021 ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης. Σύμφωνα με την απόφαση, οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου, νηπιαγωγεία και δημοτικά, καθώς και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Βέροιας και το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Βέροιας θα λειτουργήσουν κανονικά, εκτός από το νηπιαγωγείο και δημοτικό των Ριζωμάτων. Στις σχολικές μονάδες που θα λειτουργήσουν, η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 09:45. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


1) Το άνοιγμα των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου μας, του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Βέροιας και του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Βέροιας την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί στις 09:45, και

2) Την αναστολή λειτουργίας της σχολικής μονάδας του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Ριζωμάτων, λόγω των εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών

13 σχόλια:

  1. αγαπητε δημαρχε
    εαν υπαρχει αφθονο πετρελαιο στα σχολεια δεν υπαρχει προβλημα να στειλουμε τα παιδια μας και απο τις 8 το πρωι. αρκει να λειτουργουν τα καλοριφερ ολες τις ωρες που τα παιδια μας βρισκονται στο χωρο του σχολειου εστω και με πιο συχνο ανοιγμα των παραθυρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα παραθυρα ειναι ανοιχτα αυτο ειναι το σιγουρο. Το αν υπαρχει προβλημα να μιλας για τον εαυτο σου δεν εκπροσωπεις κανεναν. Οι θερμοκρασιες θα ειναι ιδιες με σημερα. Για ποιο λογο αυριο να την στειλω για μαθημα; Δεν χαζεψα ακομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΩ ΒΛΑΠΕΙ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

      Διαγραφή
  3. οτι μας πουν αυτο θα κανουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Δήμαρχος έγκαιρα αποφάσισε το άνοιγμα των σχολείων στις 9.45. Η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση έχει σκοπό να βγάλει κάποια ανακοίνωση ή θα έχουμε παρόμοιο μπάχαλο με το σημερινό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η θερμοκρασία αύριο θα είναι ίδια με τη σημερινή. Για ποιο λόγο να στείλουμε τα παιδιά μας. Τόσο καιρό περιμέναμε. Για μια μέρα ακόμα; η τηλεκπαιδευση πήγε μια χαρά σήμερα. Αν κρυώσουν τα παιδιά θα λείπουν περισσότερες μέρες. Με τα ανοιχτά παράθυρα τι θα γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τόσο άντεξε μιά σωστή απόφαση... Πρότεινε τηλεκπαίδευση και έπεσαν και τον έφαγαν. Τι κάνεις τώρα άνθρωπε μου;; Χαλάς την πιάτσα...Πως και πως περιμένουμε να ρίξει κανένα χιονάκι και να την πέσουμε ...Και έρχεσαι τωρά εσύ να μας το χαλάσεις;; Να χαλάσεις τα κεκτημένα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα παράθυρα ήταν πάντα ανοιχτά κατά τη διάρκεια των διαλειμματων και έστω και ένα ελάχιστα πάντα! Εφόσον δεν θέλετε να τα στείλετε σχολείο κρατήστε τα σπίτι σας! Είστε όμως γελασμένοι αν πιστεύετε ότι η τηλεκπαιδευση βοηθάει το παιδί στην κοινωνικοποιηση του και μόρφωση. Μια εικόνα αντικαθιστά τον δάσκαλο πλέον! Εσείς οι γονείς προστάτευε έτσι τα παιδιά σας; αν ναι μπράβο σας ξεφτέρια θα τα κάνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΠΙ ΤΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ.
      ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΑΚΡΑΙΩΝ Κ.ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ.

      Διαγραφή
  8. Μια χαρά είναι η απόφαση του δημάρχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε οχι βέβαια Οι γονείς δεν εχουν κριση;
    Με αυτο το κρύο και ανοιχτά παράθυρα τα μωρα στα νηπιαγωγεία για να μη χάσουν μαθημα;
    Έλεος δεν θα δώσουν και πανελλήνιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ! ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ή Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΕΧΕΙ -4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΡΥΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

      Διαγραφή
  10. οι υποδομές και οι τεχνικές δυνατότητες σχεδον ολων των σχολικων κτηριων ειναι εικοσαετιες πισω. δεν μπορουν να υποστηριξουν τις απαιτησεις και τις αναγκες ουτε της εποχης που ζουμε αλλα ουτε καιτην ανετη λειτουργια σε ακραιες καιρικες συνθηκες ( χειμωνα, καλοκαιρι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ