Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εν αναμονή στο Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου

«Ακολουθούμε κατά γράμμα τις αποφάσεις της Κυβέρνησης»
Λίγο το χιόνι που έπεσε τις προηγούμενες ημέρες, λίγο τα δημοσιεύματα που θέλουν τα Χιονοδρομικά Κέντρα να ανοίγουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, είχε ως αποτέλεσμα όλα τα βλέμματα στρέφονται στον αγαπημένο χειμερινό προορισμό της Ημαθίας. Το Σέλι εδώ και 70 χρόνια περίπου, αποτελεί την ιδανική τοποθεσία για όσους δηλώνουν λάτρεις των χειμερινών σπορ. Όπως είναι λογικό, η ανυπομονησία είναι πολύ μεγάλη και οι σκιέρ αγωνιούν για το άνοιγμα του Χιονοδρομικού. Ωστόσο, ακόμα και σήμερα είναι κλειστό λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού. 

Η Διοίκηση του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα στην οποία αναφέρει πως ακολουθεί κατά γράμμα τις αποφάσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης. «Εάν και εφόσον αποφασιστεί η επαναλειτουργία των χιονοδρομικών κέντρων και υπάρχει επαρκής χιονοκάλυψη, θα βγούνε σχετικές ανακοινώσεις. Μέχρι τότε, μένουμε ασφαλείς και τηρούμε ευλαβικά τα μέτρα» καταλήγει η ανακοίνωση.

3 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΠΟΛΕΜΟ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ. ΓΙΑ ΣΚΙ...
    ΤΟ ΣΕΛΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ "ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ" ΩΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ. ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πιστεύω να είσαι "αλληλέγγυος"; Διότι εκεί που βρίσκεται , την περίοδο αυτή , μόνο για "κάμπινκ" λαθρομεταναστών μπορεί να χρησιμεύσει.

      Διαγραφή
  2. Μέχρι να αποφασίσει η κυβέρνηση να ανοίξει τα χιονοδρομικά, έλειωσε το χιόνι τέρμα ο χειμώνας, του χρόνου πάλι με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ