Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επανέρχεται η Δημοτική Αστυνομία στη Νάουσα

Σύσταση αυτοτελούς τμήματος Δημοτικής Αστυνομίας θα πραγματοποιηθεί σε λίγους μήνες στην πόλη της Νάουσας. Την εν λόγω ενέργεια αποφάσισε η Δημοτική Αρχή, ώστε να δοθεί λύση στα καθημερινά προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει υπογραφεί το σχετικό ΦΕΚ και απομένουν πλέον οι γραφειοκρατικές διαδικασίες. Η νέα υπηρεσία θα στελεχωθεί από έξι υπαλλήλους και θα είναι έτοιμη περίπου αρχές του καλοκαιριού. Οι Δημοτικοί Αστυνομικοί θα βρίσκονται καθημερινά στους κεντρικούς δρόμους της Ηρωικής Πόλης και θα εκτελούν καθήκοντα σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία.

1 σχόλιο:

  1. Εάν πρόκειτα να μοιράζουν αφειδώς κλήσεις για πρόστιμα χωρίς να διευκολύνουν τη ζωή στην καθημερινότητα των πολιτών, τότε επανερχόμαστε σε παλιότερα σχήματα, τα οποία λειτούργησαν και προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια των δημοτών και τελικά την απαξίωση της υπηρεσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ