Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη το «Λευκό Βέλος»

Στο αμαξοστάσιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στη Μενεμένη της Θεσσαλονίκης έφτασε το πρωί της Δευτέρας ο νέος συρμός που εστάλη από την Ιταλία και φιλοδοξεί να μειώσει δραστικά τον χρόνο που απαιτεί το ταξίδι Θεσσαλονίκη - Αθήνα. Σύμφωνα με όσα έχουν αναφερθεί τα τελευταία χρόνια από αξιωματούχους του ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το «Λευκό Βέλος» θα χρειάζεται μόλις 3:15' για να φτάσει στην πρωτεύουσα. Πρόκειται για παλιά αμαξοστοιχία η οποία ανακατασκευάστηκε πλήρως, προκειμένου να ενταχθεί στην κρατική ιταλική εταιρεία που διαχειρίζεται τους ελληνικούς σιδηρόδρομους.

1 σχόλιο:

  1. ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ 10 χρόνια βασικά με τα μνημόνια αλλά σε σύνολο 46 ετών καταστρέφουν την χώρα ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ απογυμνώνοντας το κράτος απο περιουσιακά στοιχεία.
    Ο,τι δεν γινότανε πριν τα μνημόνια ,γίνεται πλέον μετά τα μνημόνια.
    Έχουμε και αντικατάσταση πληθυσμού πλέον , η οποία είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ και δεν κουνιέται ούτε ένας εισαγγελέας να βάλει τάξη.
    Συνεχίστε μερικοί ηλίθιοι να ασχολείστε με γελοιότητες τύπου πανδημίας και ξεχάστε όλα τα σημαντικά που αφορούν άμεσα το μέλλον της πατρίδας μας.
    Ήμαστε ιδανικοί αυτόχειρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ