Quantcast

http://picasion.com/

Νέο κρούσμα σε δημοτικό σχολείο του δήμου Βέροιας

Μακραίνει η λίστα του Υπουργείου Παιδείας με τις δομές εκπαίδευσης που αναστέλλουν την λειτουργία τους λόγω επιβεβαίωσης κρουσμάτων κορωνοϊού. Σήμερα, κάτι παραπάνω από 60 είναι οι σχολικές μονάδες που έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους, μεταξύ των οποίων και σχολικές μονάδες στην Ημαθία. Μετά το 7ο δημοτικό σχολείο Νάουσας όπου επιβεβαιώθηκε κρούσμα σε μαθητή και ανέστειλαν προληπτικά τη λειτουργία τους 5 τμήματα έως και τις 21 Ιανουαρίου και το δημοτικό σχολείο Κορυφής, όπου επιβεβαιώθηκε κρούσμα σε εκπαιδευτικό και ανέστειλαν προληπτικά τη λειτουργία τους 10 τμήματα έως τις 28 Ιανουαρίου, σειρά πήρε σήμερα και ένα τρίτο σχολείο, αυτή τη φορά στο Μακροχώρι.

Πρόκειται για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Μακροχωρίου, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr επιβεβαιώθηκε κρούσμα σε μαθητή. Έπειτα από γνωμοδότηση της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας των παρακάτω τμημάτων, έως και τις 29 Ιανουαρίου.

(Α Τάξη), Α-ΑΓΓΛ (Α Τάξη), Α-ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ (Α Τάξη)

6 σχόλια:

  1. Κλείστε τα δημοτικά και ανοίξτε της μεγάλες τάξης. Είναι δυνατόν να ανοίγεις τα μικρά παιδιά και να αφήνεις σπίτι τα παιδιά που πηγαίνουν σχολείο μονα και έχουν μεγαλύτερη αντίληψη επι του θέματος..τι να πω ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πόσα ακόμα θα υπάρχουν πού δεν τα λένε κ πόσα ακόμα θα έρθουν αλλοιμονο μήπως κάνανε οι δάσκαλοι τεστ ; ποιος το έλεγξε αυτό ποιος θα το κάνει γνωστό ;κανένας κ τώρα θα υπάρχουν αλλά δεν τα λένε γιατί δεν κάνουν τεστ κ δεν το γνωρίζουν ποιος τους ελέγχει; Ποιος γονιός θα ζητήσει να δει από το σχολείο που πηγαίνει το παιδί του να δεί το τέστ κανένας σε δύο βδομάδες που είναι τα σχολεία πόσα κλείσανε ;.μέχρι προχθές δεν είχαμε κρούσματα σήμερα 15 !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ κανεις τεστ; Στο παιδι σου κανεις; Ποιος σε ελεγχει εσενα;

      Διαγραφή
  3. Κρούσματα ψεκασμενων καραντινακηδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι λογικό βεβαίως αλλά δεν πρέπει να ανοίξουν τα σχολεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ