Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πόσοι εμβολιάστηκαν μέχρι στιγμής στην Ημαθία

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι εμβολιασμοί στην Ημαθία. Τόσο στο Νοσοκομείο της Βέροιας, όσο και της Νάουσας, καθημερινά δεκάδες συμπολίτες μας δέχονται το εμβόλιο, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τις δύσκολες μέρες που έρχονται. Σύμφωνα με τις καταγραφές, μέχρι στιγμής, έχουν εμβολιαστεί περίπου 800 άτομα στην Ημαθία, ενώ πανελλαδικά ο αριθμός φτάνει τους 93.000. Να σημειωθεί ότι μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου αναμένεται η κάλυψη της επικρατείας, αναφορικά με τα εμβολιαστικά κέντρα να είναι πλήρης, ενώ προκειμένου να μην χάνεται κανένα εμβόλιο, υπάρχει και ένας μηχανισμός αναπλήρωσης των ραντεβού που δεν γίνονται. Ποσότητες που πλεονάζουν θα διατίθενται αμέσως στις γυναίκες και στους άνδρες της αστυνομίας και του στρατού. Έτσι σε αντίθεση με άλλα κράτη, η Ελλάδα είναι από τις ελάχιστες χώρες με ουσιαστικά μηδαμινές απώλειες δόσεων.

9 σχόλια:

  1. Αισιοδοξείτε! Το 2023 θα έχουμε εμβολιστεί όλοι (ίσως) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ψεκασμένοι λένε ότι είναι πολλοί αυτοί που δε θα εμβολιαστούν. Επομένως θα παραχωρήσουν τη θέση τους στους υπόλοιπους. Αντί να λέει ο καθένας την εξυπνάδα που θα του κατέβει, καλύτερα θα ήταν να λέμε όλοι μαζί ένα μεγάλο ευχαριστώ που ζούμε σε μια εποχή, όπου είναι εφικτό αυτό το επιστημονικό κατόρθωμα. Της δημιουργίας αποτελεσματικού εμβολίου σε διάστημα λίγων μηνών.

      Διαγραφή
    2. Nα πούμε ευχαριστώ;;;; Ζεις στη γη ή γράφεις από κάποιο παράλληλο σύμπαν της ΝΔ;

      Διαγραφή
  2. Ο χατζηνικολάκης εμβολιάσθηκε ή ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Φλεβάρη λέγανε θα έχουν εμβολιασθεί 2.000.000 άτομα και μέχρι το καλοκαίρι σχεδόν όλοι(όσοι φυσικά θέλουν).Αφού εμβολιασθείκαν 800 ατομα από τα περίπου 160.000 της Ημαθειας είμαστε εντός προγραμματισμού με μόνο 90% αστοχία.Ο ΑΞΙΟΣ έχει κάνει τον Ανδρέα Παπανδρέου στο "ΘΑ" να μοιάζει με ομαδουλα Δ'κατηγοριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιο πολλά είναι τα πρόστιμα από τα εμβολια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βεῤῥοιώτη, τί ἔγεινε, λογοκρίνεις καί τό Center for Control Disease τῶν ΗΠΑ τώρα, καίτοι υἱοθετεῖ τό ἀφήγημα περί πανδημίας;

    Ἔστειλα σύνδεσμο μέ τό ποσοστό (3%) τῶν «ἐμβολιασθέντων» πού ὑπέστησαν ἀνήκεστο βλάβη συνεπείᾳ τοῦ σκευάσματος - «ἐμβολίου» τῆς Pfizer; Γιατί δέν τό ἀνεβάζεις καί ἀφίνεις τούς ψεκασμένους καραντινάκηδες νά κοκκορεύωνται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημητράκη προσπάθησε να βάλεις σε τάξη την δική σου ζωή και μην σχολιάζεις τι θα κάνουμε εμείς οι υπόλοιποι.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ