Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κρούσματα κορωνοϊού σε σχολεία των δήμων Αλεξάνδρειας και Νάουσας

Σε εκπαιδευτικό και μαθητή - Ποια τμήματα κλείνουν
Νέα κρούσματα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκαν χθες και σήμερα σε δημοτικά σχολεία της Ημαθίας. Συγκεκριμένα, επιβεβαιώθηκαν δύο νέα κρούσματα σε μαθητή και σε εκπαιδευτικό, με αποτέλεσμα να αναστείλουν την δια ζώσης λειτουργία τους τμήματα των συγκεκριμένων σχολικών μονάδων. Πρόκειται για το δημοτικό σχολείο Νησίου του δήμου Αλεξάνδρειας όπου χθες επιβεβαιώθηκε κρούσμα σε μαθητή και όπως ανακοινώθηκε στην λίστα του Υπουργείου, κλείνουν μέχρι και τις 7 Φεβρουαρίου τα εξής τμήματα της Δ' τάξης: Δ (Δ Τάξη), ΔΑΓΓΛ (Δ Τάξη), ΔΕΝΔΙΔ (Δ Τάξη).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, πριν από λίγο, μεσημέρι Τετάρτης 27/1 επιβεβαιώθηκε κρούσμα κορωνοϊού σε εκπαιδευτικό του δημοτικού σχολείου Άνω και Παλαιού Ζερβοχωρίου του δήμου Νάουσας και θα παραμείνουν κλειστά έως και τις 9 Φεβρουαρίου τα εξής τμήματα:
ΤΜ. ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ Ε (Ε Τάξη), ΑΓΓΛΙΚΑ Ε (Ε Τάξη), ΓΑΛΛΙΚΑ Ε (Ε Τάξη), ΓΠΕ (Ε Τάξη), Τ. ΥΠΟΔΟΧΗΣ Ε ΖΕΠ 1 (Ε Τάξη), Τ. ΥΠΟΔΟΧΗΣ Ε ΖΕΠ 2 (Ε Τάξη).

Αυτή τη στιγμή, με τα νέα δεδομένα, ο συνολικός αριθμός των σχολικών μονάδων της Ημαθίας που βρίσκονται σε μερική αναστολή είναι πέντε. Το δημοτικό σχολείο Μακροχωρίου Βέροιας, που τα τμήματά του θα επαναλειτουργήσουν στις 29/1, το Δημοτικό Κορυφής Αλεξάνδρειας που τα τμήματά του θα επαναλειτουργήσουν στις 28/1, το δημοτικό σχολείο Πλατέος Αλεξάνδρειας που τα τμήματά του θα επαναλειτουργήσουν στις 5/2, το δημοτικό σχολείο Νησίου Αλεξάνδρειας που τα τμήματά του θα επαναλειτουργήσουν στις 7/2 και το δημοτικό σχολείο Άνω και Παλαιού Ζερβοχωρίου, όπου τα τμήματά του θα επαναλειτουργήσουν στις 9/2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ