Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»: «Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστευθήκατε και φέτος για τα γιορτινά τραπέζια»

Ποια είναι η πρόταση για το πρώτο ΣΚ του 2021; Τώρα παραγγελίες και μέσω efood!
Οι φετινές γιορτές μπορεί για όλους μας να ήταν διαφορετικές, με λιγότερους συγγενείς και φίλους στα τραπέζια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ή μακρυά από αγαπημένα μας πρόσωπα. Τίποτα όμως δεν άλλαξε στην ποιότητα και την γεύση του φαγητού που απολαύσαμε στα εορταστικά τραπέζια, αφού για ακόμα μια χρονιά γέμισαν με όλες τις προτάσεις του κρεοπωλείου «Ειλικρίνεια». Ποιοτικό και υγιεινό κρέας, παραδοσιακά εδέσματα και εξαιρετικά κρεατοσκευάσματα, σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση και τις τιμές, που διατηρούν όλα αυτά τα χρόνια μια σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» με τους πελάτες του.

Ο υπεύθυνος κ. Σταύρος Καδόγλου και το προσωπικό, ευχαριστούν θερμά τους καταναλωτές και πελάτες τους, που για μια ακόμα χρονιά επέλεξαν να εμπιστευθούν το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», για να προμηθευτούν το κρέας για τα γιορτινά και οικογενειακά τραπέζια και εύχονται καλή χρονιά και όμορφη χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο.


Και φυσικά, μαζί με τις ευχές, το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» για το πρώτο Σαββατοκύριακο του 2021 μας προτείνει αγαπημένο και φουλ μαμαδίστικο φαγητό. Μοσχαράκι εκλεκτό ελληνικό, για να το μαγειρέψετε κοκκινιστό ή λεμονάτο κατσαρόλας, με ρυζάκι, πατατούλες ή ότι άλλο επιθυμείτε ως συνοδευτικό. 




Παραγγελίες μέσω τηλεφώνου στο ☎2331061683 και μέσω efood εδώ.

Περάστε μια βόλτα από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» στην οδό Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) στέλνοντας «2» στο 13033 και επιλέξτε τα αγαπημένα σας κρεατοσκευάσματα για το Σαββατοκύριακο ή και για όλη την εβδομάδα.

Δεν θέλετε να βγείτε από το σπίτι λόγω των περιοριστικών μέτρων; Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» είναι στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσει τις δύσκολες αυτές ημέρες, φέρνοντας την παραγγελία σας στην πόρτα σας και χωρίς χρέωση, με ένα τηλέφωνο στο ☎2331061683 και μέσω efood εδώ.

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα μας βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και τη σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ