Quantcast

http://picasion.com/

Ξεκίνησε την Τετάρτη ο εμβολιασμός των αστυνομικών της Ημαθίας

Ξεκίνησε από την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 ο εμβολιασμός των Αστυνομικών όλης της χώρας. Ο εμβολιασμός τους, σύμφωνα με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη και την σχετική εντολή που έλαβε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, γίνεται με δόσεις εμβολίων που περισσεύουν από τους προγραμματισμένους εμβολιασμούς στα εμβολιαστικά κέντρα όλης της χώρας. Το ίδιο ισχύει και για όσους υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Στην Ημαθία, οι εμβολιασμοί των Αστυνομικών ξεκίνησαν την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου και ήδη μέχρι σήμερα έχουν εμβολιαστεί περίπου 30 Αστυνομικοί.


Όπως εξήγησε στο veriotis.gr ο Πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας Απόστολος Μούρτης, πρώτοι εμβολιάζονται, σύμφωνα με τη  προτεραιοποίηση της βάσης εθελοντισμού, οι Αστυνομικοί που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, θα ακολουθήσουν οι Αστυνομικοί που υπηρετούν στις μάχιμες υπηρεσίες και τέλος, όλοι οι υπόλοιποι που επιθυμούν να εμβολιαστούν.

Σύμφωνα με τον κ. Μούρτη, την πρώτη ημέρα εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον εμβολιασμό περίπου το 25%-27% των Αστυνομικών του νομού, με το ποσοστό να αυξάνεται καθημερινά, ενώ ήδη έχει εμβολιαστεί το 30% αυτών. Οι εμβολιασμοί πραγματοποιούνται είτε στο Νοσοκομείο Βέροιας, είτε σε κάποιο από τα εμβολιαστικά κέντρα της Αλεξάνδρειας και της Νάουσας, ανάλογα με το πού θα βρίσκεται το πρώτο αδιάθετο εμβόλιο της ημέρας.

7 σχόλια:

  1. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι θα πει "με τις δόσεις που περισσεύουν". Δεν υπάρχει προγραμματισμός? Αυτά που τυχον περισσέψουν από πχ ακυρώσεις, δεν μπορούν να μεταφερθούν στην επόμενη μέρα, με ισχύ first in first out? (Από όσο γνωρίζω μπορούν να μείνουν ως 5 μέρες εκτός ψύξης) Κ όπως κ να έχει γιατί εμβολιάζονται με αυτά αστυνομικοί? Ας εμβολιαστούν οι φαντάροι που μένουν σε έναν κοιτώνα κ γω δεν ξέρω πόσοι. Να εμβολιαστούν ιδιώτες γιατροί κ υγειονομικοί. Να εμβολιαστούν οι δάσκαλοι που έχουν να κάνουν με τόσα παιδάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστή προσέγγιση. Αλλά έχουμε κυβέρνηση ΝΔ. Δε χρειάζεται να πω κάτι άλλο.

      Διαγραφή
    2. Βρε αιντε εμβολιασμού εσυ μπας και συνέλθεις.
      Δεν Ειναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός γιατί είναι ιατρική πράξη ;
      Ξέρεις τι είναι ; Μάθε πρώτα σε παρακαλώ.

      Διαγραφή
    3. Εσύ εκτός από τρόπους, χρειάζεται να μάθεις κ συντακτικό ώστε να καταλαβαίνουμε τι θες να πεις.

      Διαγραφή
    4. Εγώ πάλι νομίζω ότι ελάχιστη ώρα μπορούν να διατηρηθούν τα εμβόλια, αφότου τρυπηθεί το φιαλίδιο. Σε κάθε περίπτωση, οι ειδικοί δεν γνωρίζουν καλύτερα από εμάς ? Τόση καχυποψία πια για το κάθε τι ?

      Διαγραφή
    5. Να κάνει η μάνα...

      Διαγραφή
  2. Δεν είναι θέμα καχυποψίας αλλά προτεραιότητας και αναγκών. Θα ήταν πιο ωφέλιμο να εμβολιαστεί ένας δάσκαλος ή ένας ένστολος που στρατοπεδεύει, παρά ένας αστυνομικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ