Quantcast

http://picasion.com/

Όταν παράγεις έργο, μένεις!

Τους λόγους που έκαναν τον Πρωθυπουργό να ανανεώσει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Απόστολου Βεσυρόπουλου περιγράφει με άρθρο της η εφημερίδα «Παραπολιτικά». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βλέποντας την σοβαρή δουλειά που γίνεται καθημερινά στο Υπουργείο Οικονομικών και την πετυχημένη κοινοβουλευτική παρουσία, κράτησε τον πολιτικό από την Ημαθία στην θέση του αρμόδιου υφυπουργού. Με τίτλο «όταν παράγεις έργο μένεις» η εφημερίδα των Αθηνών μιλάει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Αναλυτικά το άρθρο των «Παραπολιτικών»:

«Η παραμονή του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου στο κυβερνητικό σχήμα αποτελεί επιβεβαίωση της εργατικότητας, αλλά και της αποτελεσματικότητας που τον χαρακτηρίζει. Ο κ. Βεσυρόπουλος υπέγραψε σειρά αποφάσεων για να αντιμετωπιστούν οι αρνητικές συνέπειες της πανδημίας σε πολίτες, νοικοκυριά και επιχειρήσεις, δείχνοντας αυξημένα αντανακλαστικά.

Παράλληλα στον ίδιο πιστώνονται παρεμβάσεις που εκσυγχρονίζουν και ψηφιοποιούν τη φορολογική διοίκηση και βελτιώνουν το επίπεδο εξυπηρέτησης του πολίτη, όπως ο μηχανισμός εξωδικαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Βεσυρόπουλος, ως επικεφαλής του Τομέα για τη φορολογική πολιτική ήταν από τους πιο δραστήριους τομεάρχες της Νέας Δημοκρατίας, την περίοδο που το κόμμα ήταν στην αντιπολίτευση, έχοντας πλήρη γνώση των ιδιαιτεροτήτων αλλά και των απαιτήσεων του φορολογικού συστήματος. Στα θετικά του συμπεριλαμβάνεται και η εξαιρετική κοινοβουλευτική του παρουσία».


4 σχόλια:

  1. ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΗΜΑΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟ ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟ.ΠΑΝΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΩΝ.ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βέβαια ..οταν παραγεις εργο!!
    Και οταν υπογράφεις την απολυση 2.500 εκπαιδευτικων της Δευτεροβαθμιας Επαγγελματικης Εκπαιδευσης ,το 2013,εργο εργο παραγεις προκειμενου ως υπακουος καμματικος αριβιστας να επιτυχεις τους στοχους σου,δηλαδη την παραγωγη σημαντικου εργου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παλιό Δικαστήριο να φέρεις στην πόλη. Όσα καλά και να κάνεις αυτό που θα μείνει στο πρόσωπό σου για πάντα θα είναι η παραχώρηση του Δικαστηρίου διότι είναι αποκλειστικά στην δική σου αρμοδιότητα. Είναι και δίκαιο αίτημα των κατοίκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ο Αδωνις γι αυτο εμεινε; Για το εργο του; Καο η Κεραμεως για το εργο της; Και ο Κικιλιας; Ασε μας ρε Βεριωτη οση διαφημιση και να τους κανεις λιγα τα ψωμια τους. Ακου εργο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ