Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ορκωμοσία Κουρουμπλή και στο βάθος... Ημαθία

Ορκίστηκε βουλευτής σήμερα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ο οποίος μετά από απόφαση του Εκλογοδικείου αντικατέστησε τον Θανάση Παπαχριστόπουλο και κατέλαβε τελικά μετά από 18 μήνες (!) τη βουλευτική έδρα στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας. Στις εθνικές εκλογές, το αποτέλεσμα ήταν 6 ψήφοι υπέρ του Παπαχριστόπουλου, ενώ με την επανακαταμέτρηση ο κ. Κουρουμπλής, τελικά κερδίζει με 226 ψήφους. Επ΄ ευκαιρία θυμίζουμε ότι τον ερχόμενο Μάρτιο αναμένεται και η εισήγηση για την υπόθεση που αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία και την ένσταση που έχει καταθέσει ο Άγγελος Τόλκας για επανακαταμέτρηση των ψήφων των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019. Θυμίζουμε ότι η κ. Καρασαρλίδου εκλέχτηκε βουλευτής με διαφορά της μόλις 23 σταυρούς. 

Εδώ βέβαια το ενδιαφέρον είναι μεγαλύτερο σε σχέση με την Αθήνα, γιατί αν έρθει «τούμπα» η έδρα, υπάρχει διάχυτο το αίσθημα ότι θα σηματοδοτηθούν μεγάλες αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας. Κοινώς, οι ισορροπίες θα αλλάξουν. Ίδωμεν.

8 σχόλια:

  1. Θα προλάβει ο Τολκας να κάνει την ανατροπή ή θα τον προλάβουν οι εκλογές? Η Καρασαρλιδου εύχεται να γίνουν εκλογές για να μη χάσει την έδρα. Αλλά ποιος εγγυάται ότι και εκλογές να γίνουν θα κερδίσει και δεν θα την φάει ο Τολκας? Μπρος γκρεμός κ πίσω ρέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το πασοκ ειναι εδω ενωμενο δυνατο με στελέχη απο τα lidl...θα πέσει … φούμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πασοκ είναι και εδώ στη ΝΔ βλέπε προσφυγή κατά Τσαβδαρίδη, απλά δεν του βγήκε του Κουτσουπια. Τελικά οι πασοκτσήδες όπου και να πανε τα ίδια κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ερωτικό καυγαδακι. ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙζΑ ένα σωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι. Αυτό θέλουν όλοι της Κέντρο αριστεράς.

      Διαγραφή
  5. τι προσφεραν ολοι αυτοι στην πατριδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΗΔΙΑ.
    ΤΙ ΣΙΧΑΜΕΡΕΣ ΒΔΕΛΕΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο τότε πρωθυπουργος της Ελλαδος ,(μεγαλο μυαλο) Αλεξης Τσιπρας, οταν βυθίστηκε το ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ στο Σαρωνικό έστειλε τον Παναγιώτη να κανει επι τύπου εκτίμηση της καταστασης .
    Σε δηλώσεις ο Κουρουμπλης με φοντο τον Αργοσαρωνικό είπε ,,,βλέπουμε μερα με την μερα, βελτίωση της κατάστασης,,,
    Αν αυτοί είναι λαμακες,εμεις που τους έχουμε να μας κυβερνάνε ,ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ