Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έφτασαν τα εμβόλια στο Νοσοκομείο Βέροιας

Κανονικά το πρωί της Δευτέρας οι πρώτοι εμβολιασμοί
Κάτω από αυστηρά μέτρα επιτήρησης και ασφάλειας ταξίδεψαν σήμερα σε Νοσοκομεία της χώρας τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, προκειμένου να ξεκινήσει ο εμβολιασμός των υγειονομικών, σύμφωνα με το εθνικό εμβολιαστικό σχέδιο. Το μεσημέρι της Κυριακής 3 Ιανουαρίου έφτασαν οι πρώτες παρτίδες και στο Νοσοκομείο της Βέροιας, συνοδεία περιπολικού της Αστυνομίας, παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου και των στελεχών που εμπλέκονται με την όλη διαδικασία. Ο αριθμός των εμβολίων που παρελήφθησαν σήμερα δεν είναι γνωστός, ωστόσο σύμφωνα με την ενημέρωση από το Νοσοκομείο παρελήφθησαν όσα είχαν προγραμματιστεί, καθώς όλα κυλούν σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό.


Νωρίς το πρωί της Δευτέρας 4 Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν οι πρώτοι εμβολιασμοί στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Βέροιας. Πρώτοι θα εμβολιαστούν οι ιατροί, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό που εργάζεται σε ΜΕΘ και κλινικές covid και στη συνέχεια θα ακολουθήσει το υγειονομικό και λοιπό προσωπικό των Νοσοκομείων της Ημαθίας, των Μονάδων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας (Κέντρα Υγείας, ΤΟΜΥ) και των ιδιωτών ιατρών.

Υπενθυμίζουμε ότι δύο εμβολιαστικά κέντρα θα λειτουργήσουν στο Νοσοκομείο της Βέροιας και ένα στο Νοσοκομείο Νάουσας, όλα με δύο βάρδιες, καθημερινά, από τις 08:00 έως τις 21:00, με έμπειρες επισκέπτριες υγείας και υπό την επίβλεψη υπεύθυνου ιατρού. Στην Ημαθία θα λειτουργήσουν συνολικά περίπου 15 εμβολιαστικά κέντρα, μεταξύ των οποίων τα Κέντρα Υγείας, οι ΤΟΜΥ και άλλα.


Σημειώνεται πως το υγειονομικό προσωπικό της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας -των Κέντρων Υγείας και των ΤΟΜΥ- θα εμβολιαστεί στο Νοσοκομείο Βέροιας, ώστε από τις 20 Ιανουαρίου να ξεκινήσουν τους εμβολιασμούς στον γενικό πληθυσμό όπως προβλέπει η δεύτερη φάση του σχεδίου.

Επιπλέον, εντός της εβδομάδας, θα ξεκινήσουν και οι εμβολιασμοί στα Γηροκομεία της Ημαθίας, σε δομές φροντίδας χρονίως πασχόντων και κέντρα αποκατάστασης, οι οποίοι θα διενεργηθούν από κινητές ομάδες του ΕΟΔΥ.

18 σχόλια:

  1. Ὁ ἀναπληρωτής διοικητής τοῦ Θριασίου Νοσοκομείου Ἐλευσῖνος χθές διασωληνώθηκε. Εἶχε ἐμβολιαστῇ ἀπό τούς πρώτους. Μή πῆτε ὅτι δέν τό ξέρατε._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ως ειδικός συμπέρανες ότι η διασωλήνωσή του οφείλεται στο εμβόλιο.

      Διαγραφή
    2. Παψε αστείε παντογνώστη της φανφάρας

      Διαγραφή
    3. Ἁπλῶς ἀνέφερα δύο ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Ἡ χρονική ἀκολουθία δέν συνεπάγεται ἀναγκαστικῶς αἰτιώδη σχέσι, ἀλλά ἐμβάλλει τούς νουνεχεῖς (οἱ φουμωτροφόροι ψεκασμένοι καραντινάκηδες ἔχετε πάρει δαζύγιο ἀπό τήν λογική) σέ σκέψεις καί σέ διερεύνησι.

      Πλάκα ἔχετε, πάντως, ἀνώνυμοι, κουκκουλοφλῶροι, μή τυχόν καί ἐμφανιστῇ ὑπόνοια γιά τό «ἐμβόλιο» τῆς Pfizer. Σπεύδετε ἀμέσως νά τήν διασκεδάσετε. Σἂν νά ἔχετε πάρει Dulcolax καί νά σᾶς ἔπιασε κόψιμο στόν δρόμο, τέτοιο ζόρι τραβᾶτε! Οὔτε πληρωμένοι νά ἤσασταν!

      Διαγραφή
    4. Καλό θα ήταν όμως τα γεγονότα που αναφέρεις να τα συνοδεύεις και με αποδείξεις, γιατί αλλιώς κανείς δεν θα σε παίρνει στα σοβαρά. Όσο για τη λογική που λες, όχι απλά δεν έχω πάρει διαζύγιο, αλλά συζούμε εδώ και πολλά χρόνια.

      Διαγραφή
    5. Tης ιδίας σιωνιστικής εταιρείας είναι και το βιάγκρα που υποπτεύομαι είσαι από τους εκλεκτότερους πελάτες του. Η γραφικότητά σου είναι επικών διαστάσεων.

      Διαγραφή
    6. Οχι φίλε με την λογική δεν συζεις.
      Εσυ κ κανα 2 ακομα εδω μεσα είστε πληρωμένα τρολ κ κάνετε κυβερνητική προπαγάνδα κ ο Χατζηνικολάου σας εχει βαλει τα 2 ποδια σε ενα παπούτσι ,το ξέρετε κ δεν μπορείτε να τον απαντησετε με λογική ουτε σε 1 απ ολα αυτα που λεει. Ουτε σε 1 !!! Συνεχίστε να κραζετε να μην έχετε επιχειρήματα στον λογο σας γελάμε με την παρτη σας.
      Μονο πειτε μας αφου ετσι κι αλλιως μιλάτε ανώνυμα ποσα χρήματα σας πληρώνουν ;;;;
      Να ξερουμε το ποσο της προδοσίας αφου ειστε ξεφτλισμενοι προδότες.
      Αυτο ειστε κ τιποτα αλλο.
      Ξεφτλισμενοι προδότες!

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμε των 4:35 μ.μ.. Σε ενοχλούν οι λέξεις "λογική" και "απόδειξη" έτσι δεν είναι; Αλλά όταν δεν ξέρεις να τις χρησιμοποιείς έτσι είναι, ξεκινάς την επίθεση και προσπαθείς να μειώσεις τον άλλον. Όσο για τα 2 πόδια σε 1 παπούτσι... άσ' το αδερφέ.

      Διαγραφή
    8. ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ
      ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
      ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΙ
      ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ;
      ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΧΕΤΕ;

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμε 10:00
      Αυτο σας κανει ο Χατζηνικολάου.
      Σας τον έχει φορμαρει στα ούλα και μαζεύετε τις τρίχες απ τα δόντια.
      Ο,τι του λέτε σας λεει.
      Η διαφορά είναι οτι μιλάει με αποδείξεις και νε την λογική.
      Τώρα αν η δική σου/σας λογική λεει τα αντίθετα τότε δυο είναι τα τεινα..
      Ή είσαι βλακας ή πληρωμένος.
      Και επειδή για βλάκας δεν φαίνεσαι σου το καταλογίζω αρα είσαι πληρωμένο τρολ.
      Εντάξει ; Συνεννοηθήκαμε μαγκακο;

      Διαγραφή
  2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ , ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ΣΤΗ ΦΥΣΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ , ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΤΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀνεύθυνε, ἀσυνείδητε! Ὅλα τά ρεῖκια, τά φύκια, τά πεῦκα, τά πουρνάρια καί οἱ ὀξυές εἶναι μέ βῆχα καί πυρετό τόσες μέρες ἐξ αἰτίας σας! xD

      Διαγραφή
  3. Όπως υποσχέθηκε να εμβολιαστεί πρώτος ο δήμαρχος. Θέλουμε και video.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και θα δεις τι; οπως ο μητσοτακης ορο του κανανε μπροστα στην καμερα κ δεν ξερανε πως να το καλυψουν. κ ειπανε μετα την κοτσανα οτι αραιωνανε το εμβολιο...ουτε ρετσινα να τανε που την αραιωνεις με κοκα κολα..οι τυποι απευθυνονται σε χαζους διανοητικα.

      Διαγραφή
  4. Μαλλον σωστα το διακομωδεις αγαπητε...εχουμε μια Κυβερνηση και εναν Υπουργο που περα απο την τηλεπαρουσιαση και την Αθηνα δεν πιστευω οτι εχει επαφη με την πραγματικοτητα της Υπολοιπης Ελλαδας..συνεπως ολες οι αποφασεις του εχουν αυτο το πεδιο γνωσης...στο μονο που εχει ικανοτητα ειναι να κανει βαρυγδουπες δηλωσεις.. Φυσικα εχουμε και κατα τοπους ηγετισκους που προκειμενου μην χασουν την "επικοινωνια" τους κοινως γλυψιμο με τους εκαστοτε κομματικους βουλευτες (πχ Επιμελητηρια) και προφανως ικανοποιημενοι απο την στηριξη των επαγγελματιων, κανουν πως δεν αντιλαμβανονται την κριση που ζουν οι συναδελφοι τους...εδω Ισχυει το ...Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην μαλώνετε άδικα ο γενικός πληθυσμός θα το κάνει στην καλύτερη μετά από κανά χρόνο, γιατί λεφτά δεν υπάρχουν μέχρι τότε θα ψοφολογαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο διοικητης μας, αραξε 15 μερουλες σπιτακι με δηθεν κορονοιο και αφησε το νοσοκομειο στα κρυα του λουτρου δεν πιστευω να το χαψατε πως κολλησε τον ιο ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Χατζηνικολάου εσείς και κανα δύο ακόμη άντε τρεις, είστε αυτοί που έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Θερμά συγχαρητήρια κύριοι για το θάρρος σας,τον πατριωτισμό σας,την πίστη σας που είναι και δική μου πίστη (χριστιανή ορθόδοξη). Ο Χριστός και η Παναγιά μαζί σας και μαζί μας! Μη σταματάτε να γράφετε αλήθειες! Σ' όποιον αρέσει! Τί να κάνουμε!!! Η αλήθεια πονάει και όσοι πονάνε να πάρουνε παυσίπονα παρακαλώ και να σταματήσουν να μας ζαλίζουν με τις ανοησίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ