Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ασλανίδης: «Στηρίξτε την αγορά της Βέροιας - Βοηθήστε μας να κρατήσουμε τα μαγαζιά μας ανοιχτά»

«Όπως βοηθήσαμε και εμείς κρατώντας τα κλειστά»

Την ικανοποίησή του για την βελτιωμένη εικόνα που παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό η χώρα μας σε σχέση με την πανδημία, κάτι που οδήγησε στην απόφαση της πολιτείας να επαναλειτουργήσει το λιανεμπόριο, εξέφρασε ο Λάζαρος Ασλανίδης κατά τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας. Ο δημοτικός σύμβουλος μιλώντας και ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Βέροιας, ζήτησε παράλληλα από τους καταναλωτές να στηρίξουν την αγορά της Βέροιας, να βοηθήσουν να κρατήσουν οι επαγγελματίες τα μαγαζιά τους ανοιχτά, όπως αυτοί βοήθησαν στην μείωση των κρουσμάτων, κλείνοντάς τα.



«Χαρήκαμε με το άνοιγμα της αγοράς. Κερδίσαμε το στοίχημα για μείωση των κρουσμάτων. Είμαστε ο κλάδος που επλήγη περισσότερο από την πανδημία και θέλουμε οι καταναλωτές να στηρίξουν την αγορά της Βέροιας. 
Η δουλειά μας είναι καλή και οι τιμές μας λογικές. Καλούμε τους δημότες να στηρίξουν την τοπική αγορά. Βοηθήστε να κρατήσουμε τα μαγαζιά μας ανοιχτά, όπως βοηθήσαμε και εμείς να πέσουν να νούμερα κρατώντας τα μαγαζιά μας κλειστά.

Η πανδημία δημιούργησε μια νέα τάξη πραγμάτων και αντιλαμβανόμαστε πλέον ότι οι αγορές θα ανοίγουν και θα κλείνουν με μεγάλη ευκολία από τους επιδημιολόγους, ενώ δημιουργείται μια νέα μορφή αγορών πέρα από τη φυσική παρουσία του καταναλωτή στα καταστήματα, είτε αυτό λέγεται eshop είτε click away. Το βασικό είναι να κρατήσουμε τον κόσμο κοντά μας, να μας βοηθήσει», σημείωσε ο κ. Ασλανίδης.

18 σχόλια:

  1. Ζητηστε βοηθεια απο τον Μητσοτακη που ψηφισατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιάσε ένα γύρο με κρεμμυδια εσύ ζαίε.

      Διαγραφή
    2. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΤΣΙΜΠΛΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΠΑΝΩ (ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΑΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΟΤΕΡΑ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ EMPRAER ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ) ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΨΑΧΝΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ.

      Διαγραφή
  2. Ο κόσμος δεν έχει ψυχολογία να βγει και να ξοδέψει υπό αυτές της συνθήκες. Όλοι αναλώνονται στα άκρως απαραίτητα, αφού έτσι κ αλλιώς ακόμα είμαστε σε λοκ νταουν. Όσο για βοήθεια απευθύνεται στον μιτσοτακη και τον αδωνη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως να ψωνίσουμε με χρονόμετρο με την ψυχή στο στόμα. Μια ώρα θες να περιμένεις έξω από το μαγαζί για να μπεις με τις ουρές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχετε απόλυτο δίκιο, μόνο εμείς μπορούμε να ανορθώσουμε την αγορά και θα το κάνουμε. Μόνο ελληνικά προϊόντα και μόνο από τα μαγαζιά της πόλης μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σταματηστε να ψωνιζετε οι επαγγελματιες χωρισ τιμολογιο απο θεσσαλονικη και απο μεγαλες αλυσιδεσ και μετα να σας βοηθησουμε.

    σε προσφορα λαδιου απο τα λιντλ γνωστος ζαχ..στης ειχε 15 τενεκεδεσ στο καροτσι μετα σας φτεει το λιντ .
    κοροιδεψτε κανεναν αλλο.
    εμεις εχουμε χασει 50% του εισοδηματος απο τα μνημονια εσεις σε τι μας στηρηξατε.
    εχει ο καιρος γυρισματα .
    μονο χολη για σας και κοινωνικο αυτοματισμο.
    ελεγε εμπορος αν δεν δωσω το εμπορευμα με 250% κερδος εγω τι θα βγαλω μπορει να μεινουν απουλητα.
    βγαλτε τα ματια σας τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οταν σεβαστουν τον Βεροιωτη καταναλωτη τα καταστηματα,και δεν κοιτανε να τον"γδυσουν" οικονομικα και πανε να βγαλουν τα σπασμενα..τοτε κατι θα γινει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν κλεισατε μόνοι σας τα μαγαζιά για να μειωθούν τα κρούσματα, σας κλείσανε για να ξέρουμε τι λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ βλέπω ειδήσεις στον ΣΚΑΙ.
    Απορώ γιατί σας θα διακρίνει μια αγωνία για το μέλλον, όλα πάνε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασε την αυγούλα σου εσύ και kontra. ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΖΑΙΕ!

      Διαγραφή
  9. Στην aegean ο Κουλης εδωσε 120 εκ ευρω για στηριξη. ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ. Την astra την αφησαν να χρεοκοπησει. Εσεις ζητατε στηριξη απο τους καταναλωτες. Αυτα παθαινεις οταν εισαι μικροεπιχειρηματιας και ψηφιζεις σαν μεγαλοκαρχαριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ASTRA καημένε χρεωκόπησε πρό κορωνοιού. Τα χρήματα αυτά είναι από την Ευρωπαική Ένωση για όλες τις εταιρίες αερομεταφορών της Ευρώπης που μπήκαν μέσα λόγω covid 19. Αν δεν γνωρίζεις να ρωτάς πρίν γραψεις την παντόφλα!

      Διαγραφή
  10. κάλοι μου άνθρωποι, να στηρίξω τον τόπο μου. ναι. ομως μου ζητατε να στηρίξω τα κατά 95% κινεζικά, πακιστανικά ινδικά βιετναμέζικα προϊόντα? γιατί αν είναι έτσι τα βρίσκω όλα στο διαδίκτυο σε τιμές -60%. έχουμε όρη ποτάμια κάμπο μες το χρυσάφι ομως έποικοι και θυρωροί κοιμούνται.
    η διαχείριση αυτών των κομματιών παράγουν πλούτο, τα υπόλοιπα είναι διασκέδαση.

    ΥΓ
    αν δεν ιδρώσεις
    αν δεν ξημερωβραδυασεις
    οτι και να κάνεις
    βάθος δεν θα έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βάλτε Ελληνικά προϊόντα στα μαγαζιά, για να έχει χρήματα ο Έλληνας εργαζόμενος και να έρθει να ψωνίσει. Απλό; Μάλλον όχι, διότι δεν βλέπουμε να το κάνετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως να ψωνίσει ο Έλληνας εργαζόμενος που τον πληρώνετε με λιγότερα χρήματα απα αυτά που δικαιούται που του παίρνετε πίσω τα δώρα και το επίδομα αδείας που του κολλάτε λιγότερα ένσημα; Άρα από αυτόν μην περιμένετε να πάρετε τίποτα διότι δεν του φτάνουν και για αυτό πηγαίνει στα lidl. Όσοι δουλεύουν στα Lidl και σε κάθε παρόμοια πολυεθνική (οι οποίες έχουν και ελληνικά προϊόντα) τουλάχιστον πληρώνονται κανονικά όλα όσα δικαιούνται, άρα οι ξένοι πληρώνουν και οι δικοί μας όχι. Άρα σταματήστε την ψεύτικη δικαιολογία "ψωνίσετε από εμάς για να έχετε χρήματα". Τέλος η δικαιολογίες.
      Πληρώστε τους υπαλλήλους σας.

      Διαγραφή
  12. Μη λες ανακρίβειες η ΕΕ επέλεξε να σώσει τις μεγάλες εταιρείες το ίδιο κατ εντολή της και τα κράτη μέλη. Κάθε κράτος επίλεξε έναν αερομεταφορέα, ψάξε στο διαδίκτυο να δεις το κάθε κράτος ποιον επέλεξε.https://www.bankingnews.gr/index.php?id=505934. Το ίδιο για τις μεγάλες επιχειρήσεις, δες την επιδότηση της Περιφέρειας; πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκαν και ο Εμπορικός Σύλλογος εξέφρασε τα παράπονα. Για να μάθεις επιδοτήθηκε μεγάλη βιομηχανία εκτροφής και επεξεργασίας κοτόπουλου και δεν επιδοτίθηκαν τα κρεοπωλεία που πουλάνε κοτόπουλο, ρώτα το μαγαζί που αγοράζεις.
    Δεν είναι κακό να είσαι άσχετος, κακό είναι να μιλάς χωρίς να ξέρεις.
    Για να μάθεις λοιπόν το κόλπο είναι να εξαφανίσουν οι μικροί κάθε επαγγέλματος διότι δεν αποδίδουν στο κράτος, κονομάνε αυτοί και δεν αποδίδουν φόρους και εργοδοτικές εισφορές. Όλοι τους κάνουν φορολογική δήλωση 10-12 Χιλ ευρώ και δεν φορολογουνται. Αν το κατάλαβες έχει καλώς αν όχι περίμενε και θα το διαπιστώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ