Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανοιχτά την Τετάρτη όλα τα σχολεία της Βέροιας

Αφορά τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά

Όπως ανακοινώθηκε επισήμως πριν από λίγη ώρα από τον Δήμο Βέροιας, με απόφαση του Δημάρχου Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, αύριο Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικά και Νηπιαγωγεία) όπως και τα Σχολεία Ειδικής Αγωγής του Δήμου Βέροιας θα λειτουργήσουν κανονικά.

21 σχόλια:

  1. Οι εκπαιδευτικοί να αερίζουν τις τάξεις. Έτσι και μου πει το παιδί ότι κάνετε μάθημα με κλειστά παράθυρα έστω και ένα λεπτό θα σας στείλω την αστυνομία. Ανεγκέφαλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ....
      ΟΛΟ ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ...

      Διαγραφή
    2. Πολύ καλά τα λέει ο ανώνυμος. Όποιος κρυώνει να δίνει κουβέρτα στο παιδί του δε θα μας πεθάνετε οικογενειακώς. Το κρύο πέρασε, οι θερμοκρασίες δεν είναι χαμηλές και τα παράθυρα πρέπει να είναι ανοιχτά. Ντύστε τα παιδιά σας ρούχα δεν έχετε; Όλοι οι γιατροί λένε ότι οι χώροι πρέπει να αερίζονται. Οι δάσκαλοι αναλαβετε τις ευθύνες σας. Έτσι και αρρωστήσουμε θα είστε υπεύθυνοι.

      Διαγραφή
    3. ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ,ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ.
      ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΤΕ

      Διαγραφή
    4. ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΚΡΥΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ! ΗΛΙΘΙΕ!

      Διαγραφή
    5. Ανεγκέφαλος είσαι και φαίνεσαι. Με διαρκώς ανοιχτά τα παράθυρα η ψύξη, η βρογχίτιδα και η πνευμονία είναι εγγυημένες. Θα έπρεπε να ήσουν εσύ σε θρανίο δίπλα σε ορθάνοιχτο παράθυρο. Το παιδί σου δεν χρωστάει τίποτε να πλευριτώσει, επειδή έχει ηλίθιο γονιό.

      Διαγραφή
    6. Το παιδί μου και η οικογένεια μου δεν χρωστάει τίποτα να διασωληνωθεί επειδή εσύ την είδες λόρδος. Εγγυημένος είναι ο κορονοιός χωρίς αερισμό. Κάτι τέτοιοι βουτυρομπεμπέδες έκαναν τα κρούσματα να αυξηθούν πάλι και θα τρέχουμε.

      Διαγραφή
    7. Θα διασωληνωθει επειδή εσυ είσαι αμυαλος οχι απο τον κοβιντ

      Διαγραφή
  2. Κρύο δεν έχεις στο δημαρχείο Βοργιατζιδη;
    Πλάκα μας κάνεις με μειον είναι η πόλη 20 ωρες την μέρα και ανοιχτα παραθυρα;
    Τρατζικ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ανθρωποι σωστα μιλανε και δε μπορει τα παραθυρα στα σχολια να ειναι κλειστα επειδη μερικοι φωναζουν οτι κρυωνουν.Η κατασταση δεν σηκωνει εκπτωσεις. Θα αναγκαστουμε να κανουμε καταγγελιες μετα και θα κλαιτε αμα δεν καταλαβενετε. Αν κρυώνει ή δε θελει μάσκα και αντισηπτικο να μην τον στέλνεις σχολιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι. Σωστά τα λες ανώνυμε 8:24
      Μάλλον καλύτερα το μάθημα να γίνεται στην αυλη βρέξει χιονίσει. Τις ομπρέλες τι τις έχουμε ;
      Άλλωστε σε ολα τα Αφρικανικά φτωχά κρατη το μάθημα ετσι γίνεται...

      Διαγραφή
    2. ΑΝΏΝΥΜΕ 7:34 ΕΞΩ ΈΧΕΙ ΑΠΟ -5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ 3 ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ...ΖΟΛΩΤΑ ΜΉΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ; ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΜΠΑΝΙΑ;
      ΚΟΡΩΝΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ.
      ΜΙΑ ΓΡΙΠΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ.
      ΤΙ ΧΑΖΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    3. ΧΑΧΑΧΑ! ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΨΥΞΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧθΡΟΣ! ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΨΥΞΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΣΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΜΟΝΟ ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ Η ΒΛΑΚΕΙΑ

      Διαγραφή
  4. Βρε για σοβαρεφτειτε! Απο πνευμονια θα πανε τα παιδια, οχι απο κοροϊδοϊό!!
    Ακομα να ξυπνησετε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΗ ΘΈΡΜΑΝΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοί που θέλουν τα παράθυρα κλειστά στις τάξεις είναι αυτοί που πέρασαν τον κορονοιο και δεν τους καίγεται καρφί για εμάς τους υπόλοιπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η παιδίατρος λέει πως η θερμοκρασία είναι προτιμότερο να είναι σταθερή. Είναι χειρότερο να ανοιγοκλείνουν τα παράθυρα. Εμείς πάμε καλά ντυμένα τα παιδιά μας και δεν είπαν ποτέ πως κρυώνουν. Αλλά τα ντύνουμε σωστά και δεν τα αφήνουμε να φορέσουν οτι βρουν όπως κάνουν άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φάτε φασολάδα αεριστειτε και σκοτώστε τον Κορωναίο . Ανοίξτε τα παράθυρα μετά 5 λεπτά να φύγει η μυρωδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κλείστε τα σχολεία τώρα! Όχι λόγω του ψευδοιου αλλά των ανοιχτών παραθύρων λόγω εσφαλμένων αντιλήψεων περί αυτού.Θα αρρωστήσουν απο γρίπη τα παιδιά με αυτό το ψοφοκρυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΓΡΙΠΗ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ. ΑΧΤΑΡΜΑ ΤΑ ΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ