Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε ποια περιοχή της Ημαθίας χτύπησε -5°C

Μπορεί σήμερα η Βέροια να ξύπνησε με ηλιοφάνεια και σχετικά υψηλή θερμοκρασία, ωστόσο χθες το βράδυ έκανε αρκετό κρύο σε διάφορες περιοχές της Ημαθίας. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και απόψε, μιας και ο «Λέανδρος» αναμένεται να κάνει αισθητή την παρουσία του. Στην λίστα των περιοχών της χώρας με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες της ημέρας βρέθηκε η περιοχή του Αγίου Παύλου στην Κουτσούφλιανη. Ο υδράργυρος έπεσε το πρωί της Πέμπτης 14 Ιανουαρίου στους -4,7 βαθμούς Κελσίου. Ανάλογες θερμοκρασίες επικράτησαν και σε άλλες περιοχές του Βερμίου, όπως για παράδειγμα Καστανιά, Ξηρολίβαδο και Σέλι.

2 σχόλια:

  1. θυμαμαι χρονιες (στην βεροια) που εριχνε χιονι πριν τους ελεγχους και τους βαθμους των εορτων των χριστουγεννων και το χιονι κρατιοταν διομυσι μηνες απο το βραδυνο και αρκετες και ολικο ισχυρο παγετο, μαλιστα ειχε τοσο παγετο που μπορουσες να πατησεις σε χιονι 30 ποντων χωρις να υποχωρει. και τωρα? πολυ φλωρια το πραμα με 3 ποντους χιονι και ηλιοφανεια με κρυο καιρο αντε και κανα -2 στην βεροια πχ, βγαζουν ανακοινωσεις σαν μανιακοι. που ειναι τα χρονια εκεινα τα χαλεπα μεν αλλα σιγουρα πιο αγαθα και αθωα θαρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ