Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

5 τάσεις που θα κυριαρχήσουν στις γυναικείες τσάντες το 2021

Τα bag trends που θα βλέπεις παντού
Οδεύουμε προς τον δεύτερο μήνα του έτους και περιμένουμε πώς και πώς την μετά covid-19 εποχή. Για την ώρα, οι περισσότερες από εμάς είναι σε καθεστώς τηλεργασίας αν και σχεδόν όλες βρίσκονται τις περισσότερες ώρες της ημέρας μέσα στο σπίτι. Αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για να θέσουμε στόχους για τη νέα χρονιά (τα λεγόμενα resolutions) και φυσικά να ενημερωθούμε για όλα τα fashion trends της επερχόμενης σεζόν.


Ως γνωστόν οι γυναίκες αγαπούν πολύ τη μόδα. Αν μπορούσαμε όμως να ξεχωρίσουμε δύο μόνο items αυτά θα ήταν αναμφίβολα οι τσάντες και τα παπούτσια. Σήμερα θα εστιάσουμε όμως στο πρώτο. Η γυναικεία τσάντα είναι αναπόσπαστο κομμάτι των looks μας, είτε αυτά είναι πρωινά, απογευματινά ή βραδινά. Αρχικά είναι το αξεσουάρ το οποίο κλείνει μέσα του όλα τα απαραίτητα προσωπικά μας αντικείμενα όπως κινητό, πορτοφόλι κ.ά. Επιπλέον ολοκληρώνει κομψά το ντύσιμό μας ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μια τσάντα έρχεται και απογειώνει ακόμη και το πιο αδιάφορο outfit.

Κάθε νέα σεζόν φέρνει αέρα ανανέωσης στις τάσεις και εν συνεχεία στη γκαρνταρόμπα μας. Οι οίκοι μόδας μέσα από τις συλλογές τους έδωσαν ξεκάθαρο μήνυμα και μας έδειξαν τα bag trends που έρχονται για να κυριαρχήσουν το 2021.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις τις 5 μεγαλύτερες τάσεις στις τσάντες ώστε να ξέρεις που αξίζει να επενδύσεις αυτή τη σεζόν:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ