Quantcast

http://picasion.com/

Χωρίς παιδικές φωνούλες φέτος ο στολισμός στην πλατεία της Βεργίνας

Το μήνυμα του προέδρου και ΔΣ της τοπικής κοινότητας
Τα γιορτινά της φόρεσε η πλατεία της Βεργίνας, με την φάτνη και ένα ψηλό δέντρο γεμάτο λαμπιόνια να θυμίζουν σε όλους πως, παρόλες τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς και τις πρωτόγνωρες συνθήκες που θα γιορτάσουμε φέτος τα Χριστούγεννα, η ελπίδα για τις καλύτερες ημέρες που θα έρθουν δεν πρέπει να σβήσει. Και όσο δύσκολοι και αν είναι οι καιροί, δεν πρέπει να ξεχνάμε τα έθιμα των εορτών. Με αυτό το μήνυμα και με μια φωτογραφία από την στολισμένη πλατεία του χωριού, ευχήθηκαν μέσω facebook καλά Χριστούγεννα στους συμπολίτες τους ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της τοπικής κοινότητας της Βεργίνας.

«Τα φετινά Χριστούγεννα μας βρίσκουν όλους σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Ακόμα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε σαν ανθρωπότητα, δεν ξεχνάμε τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις μας. Έτσι στολίσαμε και φέτος στην πλατεία του χωριού μας το χριστουγεννιάτικο δέντρο, όμως από γύρω του έλειπαν οι παιδικές φωνές που πέρυσι το είχαν κατακλύσει. Η φετινή χρονιά λοιπόν μας βρίσκει όλους στα σπίτια μας και κάποιους όμως μακριά από αυτά λόγω των συνθηκών. Το Δ.Σ. και ο πρόεδρος της Βεργίνας σας εύχονται καλές γιορτές και η γέννηση του Θεανθρώπου να φέρει χαρά και ευημερία αυτήν την χρόνια και πάνω από όλα υγεία σε όλους μας που αυτή την περίοδο είναι το σημαντικότερο. Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ