Την πεποίθηση ότι η χώρα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει πιθανή κρίση στο μεταναστευτικό που μπορεί να επιχειρήσει η Τουρκία, εξέφρασε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. «Είμαστε έτοιμοι, είμαστε θωρακισμένοι», τονίζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στο podcast του «ΘΕΜΑ 104,6» και επισημαίνει την ανάγκη να υπάρχει επιφυλακή καθώς, όπως λέει, οι Τούρκοι επινοούν συνεχώς νέους τρόπους προκειμένου να φέρουν βάρκες με μετανάστες στα ελληνικά νησιά.
Αναφορικά με την επιτήρηση των μέτρων από την αστυνομία την περίοδο των εορτών, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τονίζει ότι η ΕΛΑΣ έκανε σωστά τη δουλειά της και απορρίπτει την κατηγορία για παραβίαση δημοκρατικών δικαιωμάτων. «Αυτό δεν έχει απολύτως καμία υπόσταση», λέει χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δίνει συγχαρητήρια στους πολίτες για την υποδειγματική, όπως λέει, τήρηση των μέτρων τα Χριστούγεννα και προσθέτει ότι πρέπει όλοι να κάνουμε λίγο υπομονή: «Δεν αξίζει τον κόπο ένα γλέντι που θα οδηγήσει σε απώλειες ανθρώπων», σημειώνει χαρακτηριστικά.
Τέλος, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, ο κ. Χρυσοχοΐδης τονίζει ότι ασφαλώς και θα συλληφθεί ο φυγόποινος υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας κατάγονται τρεις από τους επτά νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι σκοτώθηκαν στη Ρουμανία, ενώ ταξίδευαν
-
Αυτό είναι το συγκλονιστικό video της σύγκρουσης - Πολύ σκληρές εικόνες
-
Βουβός πόνος και αμέτρητα στεφάνια - Η Αλεξάνδρεια αποχαιρετάει τα παλικάρια της
-
Η Αλεξάνδρεια, η Ημαθία και ο ΠΑΟΚ πενθούν - Ο πόνος είναι βουβός, αλλά η μνήμη τους θα παραμείνει ζωντανή
-
Όλη η πόλη στον δρόμο - «Ήταν πιτσιρίκια» Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, από όπου καταγόταν τρεις από
-
Αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος στη Ρουμανία: «Δεν υπήρχε καμία πιθανότητα, ήταν πολύ επικίνδυνο»Ένας οδηγός που απέφυγε τη σύγκρουση την τελευταία στιγμή, έδωσε τη δική του εικόνα για όσα συνέβησαν στον δρόμο πριν και μετά τη μοιραία
-
Σοκάρει το βίντεο από το φλεγόμενο διαμέρισμα Σοβαρό περιστατικό πυρκαγιάς βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αλεξάνδρεια
-
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 31 Ιανουαρίου 2026 στον επαρχιακό δρόμο από το Μακροχωρίου με κατεύθυνση προς τη
-
Κόρη της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Ευθυμίας Γώτη
-
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (31/01) στον κυκλικό κόμβο του Μακροχωρίου, προκαλώντας αναστάτωση σε





Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.