Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«WELL fashion stores» Βέροιας: Παραγγελίες για click away στο τηλ. 2331062122

• Μαγικά Χριστούγεννα με τα πιο όμορφα δώρα για όλους!

• Και δώρο έκπληξη με αγορές άνω των 30€
Ένα σύγχρονο πολυκατάστημα στη Νέα Περιφερειακή Οδό της Βέροιας, με άνετο πάρκινγκ, όπου μπορείτε να βρείτε την πιο μεγάλη ποικιλία προϊόντων, σε εξαιρετικές τιμές, ιδανικό για ψώνια για όλη την οικογένεια και για το σπίτι, τα χόμπι μας, το αυτοκίνητο. Στο «WELL fashion stores» θα βρείτε άπειρες επιλογές δώρων για την γυναίκα, τον άνδρα, το παιδί, σε τεράστια ποικιλία και μοναδικές τιμές. Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, για τις καθημερινές, βραδινές ή αθλητικές μας εμφανίσεις, ρούχα εργασίας, εσώρουχα, παιχνίδια, σχολικά είδη εξοπλισμού, οργάνωσης και διακόσμησης για το σπίτι, είδη ψαρέματος, είδη αυτοκινήτου, προϊόντα τεχνολογίας, αξεσουάρ κινητών και H/Y και πολλά πολλά είδη για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, δέντρα, μπάλες, λαμπάκια για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, γιρλάντες, 

Καθ΄όλη τη διάρκεια των αγορών σας μέσω της διαδικασίας click away, μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας στο τηλέφωνο 2331062122.

Μπείτε στη σελίδα του «WELL fashion stores» στο facebook εδώ, όπου ανεβαίνουν συνεχώς φωτογραφίες με σχέδια και τιμές από όλες τις κατηγορίες προϊόντων που διαθέτει. Για τις παραγγελίες σας, μπορείτε να καλέσετε στο 2331062122 ή και με μήνυμα στη σελίδα του πολυκαταστήματος. Το προσωπικό του «WELL fashion stores» είναι διαθέσιμο να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας!

Και επειδή οι μέρες είναι γιορτινές, το «WELL fashion stores» για να σας ευχαριστήσει για την προτίμησή σας, σας κάνει ένα δώρο έκπληξη με αγορές άνω των 30€!

WELL fashion store
Ν.Π.Ο. Βέροιας
τηλ. 2331062122
Βρείτε μας στο facebook: WELL MALL




Δείτε ένα πολύ μικρό δείγμα των προϊόντων που θα βρείτε στο «WELL fashion store». Ακόμα περισσότερα θα βρείτε στη σελίδα στο facebook εδώ.













































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ