Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το βελούδο επιστρέφει στη μόδα του χειμώνα

«She wore blue velvet», έλεγε το διάσημο τραγούδι των ‘50s, που απέκτησε μια νέα, πιο σκοτεινή διάσταση όταν ακούστηκε ως soundtrack στο μυστηριώδες Μπλε Βελούδο του Ντέιβιντ Λιντς. Πράγματι, η Ισαμπέλα Ροσελίνι είχε μια συγκλονιστική μπλε βελούδινη ρόμπα για το σπίτι, ακόμη και αν τα βραδινά φορέματά της ήταν μαύρα. Αν οι «βραδινές» πολυτελείς υφές των ρούχων συναγωνίζονταν στην άνεση, εκείνο που θα κέρδιζε θα ήταν σίγουρα το βελούδο. Μαλακό και απίστευτα σικάτο, αγκαλιάζει το σώμα χωρίς να διαγράφει όπως το σατέν. Πιο ζεστό και πιο safe από τη μουσελίνα, το μετάξι και το λούρεξ και σίγουρα πιο «ήσυχο» από τις παγιέτες, το βελούδο είναι σαγηνευτικό, σέξι και μυστηριώδες -απογειώνει το ντύσιμο αλλά και τα αξεσουάρ.

Επιπλέον, το βελούδο μπορεί να φορεθεί και πρωί -ένα βελούδινο απλό τοπ συνδυάζεται υπέροχα με το τζιν ή ένα υφασμάτινο παντελόνι και κομψά sneakers, και με ένα σακάκι δημιουργεί το απόλυτο office look. Εναλλακτικά, τα νέα υφασμάτινα παντελόνια που έγιναν εξαιρετικά δημοφιλή στη διάρκεια της καραντίνας είχαν σε πολλές εκδοχές τους βελούδινη υφή -μάλιστα με εφέ τσαλακωμένου, που έκανε το κομμάτι να δείχνει ακόμα πιο casual.

Η Kim Kardashian λάνσαρε μια ολόκληρη συλλογή από βελούδινες φόρμες και κορμάκια για το επιτυχημένο shapewear brand της Skims, ενώ τα Zara έχουν ένα ολόφρεσκο selection από βραδινά βελούδινα ρούχα σε κομψές αποχρώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ