Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θλίψη στην Πατρίδα: «Έφυγε» ο Βασίλης Χριστοδούλου

Άλλη μια ανθρώπινη απώλεια μετράει η Ημαθία. Στο πένθος έχει βυθιστεί η Πατρίδα μετά την είδηση του θανάτου του Βασίλη Χριστοδούλου. Ο εκλιπών ταξίδεψε για την «Γειτονιά των Αγγέλων» σε ηλικία 55 χρονών, βυθίζοντας στην θλίψη την οικογένεια, τους φίλους, τους συγγενείς, αλλά και σύσσωμη την τοπική κοινωνία του χωριού. Ο αείμνηστος άνδρας διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ευστάθιος Χωραφάς». Ο Αντώνης Καγκελίδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τον αποχαιρέτησε με μεγάλη συγκίνηση: 

«Έφυγες νέος μετά από σκληρή μάχη λίγων ημερών με τον ύπουλο εχθρό. Πάντα φιλότιμος, χαμογελαστός, ειλικρινής, σωστός επαγγελματίας και οικογενειάρχης. Ο «Ευστάθιος Χωραφάς» που διετέλεσες μέλος του Δ.Σ. και ήσουν για πολλά χρόνια δίπλα του, έχασε το μεγαλύτερο στήριγμά του.
Φίλε Βασίλη Χριστοδούλου "καλό ταξίδι", δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Καλό Παράδεισο!»

1 σχόλιο:

  1. Φίλε Βασίλη Χριστοδούλου "καλό ταξίδι", δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Καλό Παράδεισο!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ