Quantcast

http://picasion.com/

Στην τρίτη θέση πανελλαδικά η Ημαθία - Ανησυχία στις υγειονομικές αρχές

Την τρίτη θέση πανελλαδικά σε κρούσματα κατέλαβε την χθεσινή ημέρα η Ημαθία. Μετά την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, τρείς νομοί στην Ελλάδα ήταν εκείνοι που σημείωσαν δεκάδες κρούσματα, σκορπώντας ανησυχία στους πολίτες και προβληματισμό στις υγειονομικές αρχές. Πρώτη ήταν η Λάρισα με 129, δεύτερη η Πέλλα με 115 και τρίτη η Ημαθία με 86 κρούσματα. Δυστυχώς, η περιοχή μας μετράει μέχρι στιγμής και δεκάδες νεκρούς, καθώς όπως δημοσίευσε η εφημερίδα το «Βήμα», η Βέροια καταγράφει πάνω από 40 νεκρούς. Παρά τα περιοριστικά μέτρα και το lockdown, δυστυχώς τα κρούσματα δεν έχουν πτωτική πορεία και αυτό είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη ενόψει εορτών. Δείτε αναλυτικά τον χάρτη με τα κρούσματα (για την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου) στην Κεντρική Μακεδονία. 


6 σχόλια:

  1. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΥΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα δεν ανήκουν στην Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα γιατί αυτός ο Νομος Ημαθίας έτσι.. Με τέτοιο πανέξυπνο πληθυσμό, με τέτοιο επίπεδο!! 😂😂 Και που είστε ακόμη... Οι αρνητές δεν είναι πλέον μόνο γραφικοί αλλά εξαιρετικά επικυνδινοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στον προϊστάμενο υγείας της Αντιπεριφέρειας να τα πείτε που λίγες μέρες πριν μας έλεγε ότι όλα είναι υπό έλεγχο.
    Τρομάρα τους.
    Έκαναν λάθος το καλοκαίρι με τους του τουρίστες από τα γεμάτα με covid 19 Βαλκάνια.
    Λάθος που έφεραν τους φοιτητές το Σεπτέμβρη και μετά έκλεισαν τις σχολές.
    Λάθος που δεν έβαλαν τα ιδιωτικά λεωφορεία στις αστικές συγκοινονίες των μεγάλων πόλεων με αποτέλεσμα να γίνεται συνωστισμός στα δρομολόγια και να κολλάει ο ένας τον άλλον.
    Λάθος που άνοιξαν τα σχολεία και μετά τα έκλεισαν.
    Λάθος που άφησαν 10 χρόνια τόσους γιατρούς να φύγουν στο εξωτερικό.
    Λάθος που δεν έκαναν προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών από το πρώτο κύμα ακόμη, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν γιατροί και νοσηλευτές στη Θεσσαλονίκη.
    Λάθος που άφησαν την εστίαση ανοικτή με ημίμετρα τόσο πολύ.
    Λάθος που δεν επίταξαν οργανωμένα ιδιωτικά νοσοκομεία αλλά επίταξαν υποβαθμισμένα τα οποία δεν μπορούν να προσφέρουν.
    Λάθος που δεν έβαλαν τα διαγνωστικά τεστ στη συνταγογράφιση με μια λογική τιμή ώστε να το κάνει ο καθένας χωρίς να μαζεύονται στα ελάχιστα σημεία ελέγχου.
    Λάθος οι εκκλησιασμοί κλπ εκδηλώσεις.
    Λάθος και εσείς.
    Και τα λάθη συνεχίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ