Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Έρημη πόλη η Βέροια

Μια ημέρα μετά τα Χριστούγεννα και με τη Βέροια να βρίσκεται σε lockdown, οι δρόμοι είναι πιο ερημικοί από ποτέ. Μάσκες παντού, για όσους κυκλοφορούν στέλνοντας το απαιτούμενο SMS, κλειστή η εστίαση και απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας μετά τις 10 το βράδυ. Φωτογραφίες που προκαλούν θλίψη σε μια περίοδο που η πόλη μας μετράει τις πληγές της. Κλειστές καφετέριες και εστιατόρια, στοιβαγμένα τραπεζοκαθίσματα και γενικότερα μια εικόνα που θέλουμε γρήγορα να ξεχάσουμε. Ο veriotis.gr έκανε μια βόλτα το πρωί της 26ης Δεκεμβρίου στο κέντρο της Βέροιας, αποτυπώνοντας με τον φακό του τις εικόνες που αντικρίζει κάποιος κάνοντας μια βόλτα στην πόλη. 

Δείτε τις φωτογραφίες:





















14 σχόλια:

  1. Η πολη ετσι οπως θα ειναι μερικες γενιες μετα το εμβολιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πόλη έρημη και άδεια και το κλασσικό αχαρακτηριστο αμάξι επαγγελματία ΠΑΑΝΤΑ μέσα στη μέση παρκαρισμένο υποτίθεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΑ ΤΩΡΑ , ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ....ΔΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ διπλοπαρκάρει όταν έχει κίνηση στο φουλ, τώρα που είναι άδεια η πόλη δεν θα παρκάρει, αυτό δείχνει ότι δεν υπολογίζει κανέναν μας. αρκεί να κάνει τη δουλειά του, απορώ η τροχαία τι κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο βεροιωτησ αρχοντας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tό ὄνειρο τοῦ κάθε ψεκασμένου καραντινάκη! Καταστροφή, ἀπαγόρευσι κυκλοφορίας, φόβος καί τρόμος καί καταναγκασμός ἐπ' ἀπειλῇ προστίμου γιά τ' ἀνθυγιεινά φούμωτρα - μάσκες μέσα στήν ἐρημιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμβαίνει τωρα: μας κάνετε τα μυαλά πουρέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχει καταντήσει γελοίο με τους ψεκασμένους καραντινάκηδες και τον κοροϊδοιό τους.Πως θα πουλήσουμε ναρκωτικά τώρα που δεν κυκλοφορεί κανείς;Κλειδώνουν την πελατεία στα σπίτια οι αλήτες και δε μπορούν να δουλέψουν και οι κλέφτες..Ντροπή και μόνο ντροπή στην σατανοκίνητη κυβέρνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο, ρέ σαΐνι! Πῶς δέν σκέφτηκε κανείς τήν ἰδέα σου τόσο καιρό; Ἀτσίδας εἶσαι! Βρῆκες τήν λύσι γιά τήν πάταξι τῆς ὄντως ἐγκληματικότητος. Θά καθειργνύωνται σέ κατ' οἶκον περιορισμό ὅλοι οἱ πολῖτες καί τό πρόβλημα... πάει! Δέν θά ἔχουμε οὔτε κλοπές οὔτε διακίνησι ναρκωτικῶν.

      Γελᾶνε καί τα τσιμέντα τοῦ μαυσωλείου τῆς Πυονγυάγκ, τοῦ ὁμοϊδεάτου σου, τοῦ Κίμ, ρέ φίλε._

      Διαγραφή
  9. Στις 3 το μεσημέρι βγάζετε φωτογραφίες; μετά τις 6 το απόγευμα όλοι έξω είναι μας δουλεύετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βραδυυ σαββατουυυυ κι εσυ εισαιι καπουυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την εκκλησια του αγιου ΑΝΤΩΝΙΟΥ να μας δειξεις .
    χρονια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι λάθος ο τίτλος, κανονικά έπρεπε να είναι {Τίποτα δεν Συμβαίνει τώρα: Έρημη πόλη η Βέροια εδώ και χρόνια.}

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ