Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός της Αγίας Βαρβάρας

Live μέσω facebook οι Ιερές Ακολουθίες
Την Αγία Βαρβάρα τη μεγαλομάρτυρα τιμάει αύριο Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου η εκκλησία μας και πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός της Αγίας Βαρβάρας και Αγίου Τρύφωνος στο ομώνυμο δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Βέροιας. Φέτος, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού, ο πανηγυρικός εσπερινός το απόγευμα της Πέμπτης τελέστηκε κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς την παρουσία πιστών, παρά μόνο του ιερέα, των ψαλτών και του αναγκαίου προσωπικού, το ίδιο και η θεία λειτουργία που θα τελεστεί το πρωί της Παρασκευής, ανήμερα της εορτής.


Ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αρχιμ. Ευλόγιος Τσαλαπατάνης φρόντισε από χθες ακόμα, μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook μέσω του οποίου βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους ενορίτες και τους διαδικτυακούς του φίλους, να υπενθυμίσει στους πιστούς πως οι Ιερές Ακολουθίες θα τελεστούν κεκλεισμένων των θυρών, παρακαλώντας τους μάλιστα να τηρήσουν τα μέτρα της πολιτείας και τις εντολές της Ιεράς Μητρόπολης. 

Αφού ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και ευλογημένα, ενημέρωσε πως τόσο ο εσπερινός όσο και η θεία λειτουργία θα μεταδοθούν ζωντανά μέσα από την σελίδα του στο facebook (εδώ), ώστε όσοι πιστοί επιθυμούν, να τις παρακολουθήσουν.

«Να είμαστε καλά και όταν ξεπεραστεί η πανδημία όλοι μαζί θα γιορτάσουμε την Αγία μας Βαρβάρα. Χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλους», κατέληξε στην ανακοίνωσή του ο αρχιμ. Ευλόγιος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ