Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απίστευτο: Μπούκαραν στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και πήραν ασθενή Covid με τον ορό στο χέρι

Ομάδα Ρομά εισέβαλλε με απειλητικές διαθέσεις, νωρίτερα το απόγευμα, στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και «απήγαγε» ασθενή που είχε νοσήσει από τον κορωνοϊό. Όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ οι Ρομά με άγριες διαθέσεις κατέφτασαν στην κλινική που νοσηλεύονται κρούσματα κορωνοϊού. Όταν εντόπισαν τον συγγενή τους, που μόλις είχε διαγνωστεί με Covid 19, τον άρπαξαν δια της βίας και έφυγαν μαζί του. Μάλιστα ο ασθενής είχε στο χέρι του ορό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

«Αυτά που συμβαίνουν είναι ασύλληπτα. Ομάδα Ρομά μπήκε με απειλητικές διαθέσεις στο νοσοκομείο Γιαννιτσών απειλώντας τους συναδέλφους στο θυρωρείο. Πήγαν πρώτα στο χώρο υπόπτων κρουσμάτων και έψαχναν έναν δικό τους ασθενή. Τους είπαν οι νοσηλευτές ότι είναι στη κλινική κορονοϊού. Μπήκαν στη κλινική χωρίς προστασία βρήκαν και άρπαξαν τον ασθενή με τον όρο. Έσπρωχναν όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Επιτέθηκαν και σε αστυνομικό που κατέφθασε στο νοσοκομείο. Έφυγαν με τον ασθενή. Η διασπορά του ιού ανυπολόγιστη».

13 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ? ΓΕΛΑΣΑΤΕ ? ΚΑΛΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΕΕΕΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ὑποχρεωτική, καταναγκαστική νοσηλεία ἢ «νοσηλεία» δέν νοεῖται. Πρέπει ὁ κάθε ἀσθενής, μέ ὅ,τι ἀσθένεια καί ἂν διαγιγνώσκεται, νά μπορῇ νά ἐξέλθῃ τοῦ νοσοκομείου ὑπ' εὐθύνῃ του, μέ ἁπλῆ ὑπογραφή. Ἂν ἡ σατανοκίνητος κυβέρνησι τοῦ Κούλη σύν τοῖς ἄλλοις κατῆλθε τήν ὀλισθηρά, ὁλοκληρωτική/ἀπολυταρχική ἀτραπό τῆς ὁμηρείας/αἰχμαλωσίας πού θυμίζουν τούς σκοτεινούς αἰώνας τῆς δῆθεν διαπεφωτισμένης Δύσεως τῶν τρελλογιατρῶν τῶν ἠλεκτροσόκ, τῶν ἀλύσεων, τῶν ὑδατοβυθίσεων καί τῆς λοβοτομῆς, ὅπου τ' ἀνθρώπινα δικαιώματα καί οἱ ἐλευθερίες δέν εἶχαν καμμία ἀξία, δέν μένει ἄλλη λύσι στόν ἄνθρωπο ἀπό τό νά «παρανομήσῃ». Πάνω ἀπό ὅλα ἡ ἐλευθερία, ὄχι ἡ «ὑγεία»._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Ρομα και οι παράνομοι μετανάστες έχουν απόλυτη ελευθερία-ασυλία από το ελληνικό κράτος.
    Για αυτούς δεν ισχύει ούτε καραντίνα ούτε τίποτα.
    Για αυτό και δεν περιορίζεται η μόλυνση.
    Για αυτούς όμως ούτε σκέψη να τους περιορίσετε.
    Θα έρθουν όμως οι εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν έχεις ΑΦΜ και περιουσία, τα πρόστιμα δεν έχουν νόημα γιατί δεν μπορούν να βεβαιωθούν. Οπότε ζεις ελεύθερος και δεν φοβάσαι τα πρόστιμα. Τσάμπα χαρτί θα ξοδεύουν. Γι'αυτό οι λαθρομετανάστες και οι γύφτοι κάνουν ότι γουστάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΡΟΜΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ, ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ...ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ, ΑΠΌ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή
  5. Το σύνηθες. Βέβαια, στη βία των τσιγγάνων, η Αστυνομία, αν ηταν εκει, επρεπε να τους παρακαλέσει να μην κάνουν τέτοια πράγματα. Ειναι παράνομα. Να τους ξαναπαρακαλέσει και να τους υπενθυμίσει τι λέει ο νόμος για όσους κατοικούν στη χώρα αυτή . Και οταν δεν συμμορφώνονταν μ να τους έλεγε με πολιτισμένο τρόπο, ότι θα τους τιμωρήσει ο Θεός. Ενας ρατσιστλης, ακροδεξιός, φασίστας, θα χρησιμοποιούσε βία. Πόση βία; Όση χρειαζόταν για να καταλάβει ο άλλος οτι εδω δεν ειναι σκορποχώρι. Οι νόμοι, ισχύουν για όλους. Επαναλαμβάνω. Τόση βία, ώστε να επιβληθεί ο νόμος. Σπάσιμο και τα παίδια. Μέχρι να μην μπορει να κουνηθει. Ειναι το ίδιο με το να εισβάλει ο Τούρκος στην Κύπρο ή αλλού. Βία, όση χρειαστει, μεχρι να ξακουμπιστεί. Ενδιαφέρον θα έχει η όποια συνέχεια. Αν δώσει η ξεδοντιασμένη Αστυνομία συνέχεια. Καιρός ειναι να εχει ο άλλος χολέρα και να κυκλοφορει ανάμεσα στον κόσμο, επειδή δεν θέλει να τον απομονώσουν σε νοσοκομείο. Υπ όψιν, τα λέει ένας, που εχει αλλεργία στη βία αλλά το ίδιο στην ασυδοσία και τον τσαμπουκά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντροπή για όλες τις αρχές η γενικότερη συμπεριφορά των ΡΟΜΑ.
    Δεν το λέει ο κόσμος, μιλάν τα γεγονότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οχι να τον αφήνανε εκει για σίγουρο θάνατο. Πάτε καλα ρε μπαλαμοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στον νομο ημαθιας είναι ακόμα χειρότερα.
    Οι γυφτοι κάνουν ότι θέλουν στην Ημαθία.
    Ο καθένας μπορεί να σκεφτεί λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αύριο όλοι στα νοσοκομεία, πάμε να απελευθερωσουμε τους ασθενείς! Όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στον νόμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ