Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κλείνει για 2 εβδομάδες η ΔΟΥ Βέροιας

Λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού
Κλειστή θα παραμείνει η ΔΟΥ Βέροιας για τις επόμενες δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα μέχρι τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2020, σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο site της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Στην ανακοίνωση της ΑΑΔΕ δεν αναφέρονται οι λόγοι, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr η απόφαση για το κλείσιμο της ΔΟΥ Βέροιας λήφθηκε για προληπτικούς λόγους, έπειτα από την επιβεβαίωση 8 κρουσμάτων κορωνοϊού. Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε λίγο αργότερα η ΔΟΥ Βέροιας που αναφέρει τα εξής:


«Αναστολή λειτουργίας της Δ.Ο.Υ Βέροιας»

Στα πλαίσια των προληπτικών μέτρων και ρυθμίσεων για την προστασία και την ανάγκη περιορισμού της διασποράς του COVID-19 και σύμφωνα με την υπ αριθμ. 663403/1-12-20 γνωμοδότηση της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της περιφερειακής ενότητας Ημαθίας κατόπιν εμφάνισης κρουσμάτων COVID-19 στη Δ.Ο.Υ Βέροιας, αναστέλλεται η λειτουργία της για το χρονικό διάστημα 2/12/2020 έως και 14/12/2020.

Η υπηρεσία θα επανέλθει στη λειτουργία της από 15/12/2020.

8 σχόλια:

  1. Καλό θα είναι να μείνετε στην ανακοίνωση της ΔΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ και όχι να βγάζετε δόξας συμπεράσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ. Η ΕΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ . ΟΧΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΑΙΔΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θά σταματήσουν νά ἐπισπεύδουν κατασχέσεις τῶν πτωχοποιημένων ἀπό τά ἄθλια lockdown τῆς σατανοκινήτου κυβερνήσεως τοῦ Κούλη τοὐλάχιστον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μ αρέσει που από το κτήριο καταλαβαίνεις ότι εκεί μέσα κάτι κακο γίνεται...!
    Υπάρχει ρε λογικός ή φυσιολογικός άνθρωπος που θα έφτιαχνε τέτοιο κτήριο για άλλη χρήση...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί όχι τηλεεργασια;
    Αλλα να μου πείτε,15 μέρες πληρωμένες διακοπές,είναι καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κορονοιος...η χαρά των δημοσίων υπαλλήλων!!!Έτσι κ αλλιώς βαριούνται να εξυπηρετήσουν το κοινό με τη παρουσα κατάσταση έχουν βρει τη χαρά τους... Ικα,εφορία,ΟΑΕΔ κ πολλες άλλες,δεν σέβονται ουτε ότι οι περισσοτεροι από εμάς εχουμε μήνες τώρα χωρίς εισόδημα, καθόλου ντροπή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θ' ἀρχίσουν νά γράφουν κατά τῶν ἀθλίων ἐγκλεισμῶν (lockdown) μόλις ὁ Κούλης περικόψει μισθούς δημοσίων ὑπαλλήλων καί συντάξεις λόγῳ τῶν ἐκτάκτων συνθηκῶν τῆς «πανδημίας». Ἀναμείνατε._

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ