Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ημαθία και Πιερία στα «κόκκινα» - Δείτε τον χάρτη

Ποιος να το περίμενε, όταν ξεκίνησε αυτή η υγειονομική κρίση στην Ελλάδα, ότι η Ημαθία θα ήταν στο επίκεντρο των κρουσμάτων, εκατοντάδες πολίτες θα μολυνόντουσαν από τον ιό και ότι θα καταγράφαμε πάνω από 40 θανάτους; Δυστυχώς η περιοχή μας βιώνει δύσκολες και οριακές καταστάσεις. Μπορεί άλλοι νομοί ανά την επικράτεια να έχουν μια σχετική βελτίωση, αλλά δυστυχώς όχι, η ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας. Αυτό άλλωστε είναι πλέον κατανοητό και από τα συνεχή ακούσματα για ανθρώπους γύρω μας που εισήχθησαν στο νοσοκομείο ή δυστυχώς και κατέληξαν από τον ιό. 

Ο χάρτης είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας για την επέλαση της πανδημίας. Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου η Ημαθία, μετά την Θεσσαλονίκη βρέθηκε στην δεύτερη θέση με 79 κρούσματα, την ώρα που ο κορωνοϊός «θερίζει» στην Πιερία με 93. Οι υπόλοιποι νομοί (Πέλλα, Κιλκίς, Σέρρες, Χαλκιδική) κρατούν μια σταθερή πορεία με 40 και 56 κρούσματα. Δείτε αναλυτικά τον χάρτη του ΕΟΔΥ:


5 σχόλια:

  1. Θά δημοσιεύσῃ ὁ ΠΕΟΔΥ ἔστω μία φορά πόσα κοροϊδοϊοτέστ γίνονται ἀνά Νομό; Ὄχι μόνον πόσα βρίσκονται «θετικά» ἀνά Νομό, πόσα τέστ ΓΤΠ-PCR γίνονται ἀνά Νομό; Ἤρεμα ῥωτάω._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα πότε θα σου κάνουν τεστ ηλιθιότητας για να βεβαιωθούμε κι εμείς για το μέγεθος της μα...ίας που σε δέρνει;

      Διαγραφή
  2. Μάθετε να ακούτε κ να μιλάτε μερικοί!!! Πολιτισμός!!!Η βωμολοχία δεν δίνει άποψη αλλά έλλειψη εγγεφαλου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ