Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα φύλλα κρούστας και κανταΐφι «Γεωργιάδης» έγιναν... διεθνής απόλαυση!

Και η Ευρώπη ψηφίζει τα ξακουστά Βεροιώτικα φύλλα!
Και πόσα πράγματα μπορείτε να φτιάξετε με τα φύλλα «Γεωργιάδη». Ζουμερά κανταΐφια, τραγανούς μπακλαβάδες και άλλα συγκλονιστικά σιροπιαστά, παραδοσιακές πίτες με χωριάτικο φύλλο και χωριάτικη ζύμη, γλυκά και φαγητά με φύλλα σφολιάτας. Τα φύλλα «Γεωργιάδη» έχουν γίνει το απαραίτητο υλικό για τα πιο πετυχημένα γλυκά και πίτες για τις γιορτές μας, για τις γιορτινές ημέρες, για τις καθημερινές μας απολαύσεις. Και επειδή ό,τι καλό και ποιοτικό γρήγορα απλώνει την φήμη του παντού, η φήμη της επιχείρησης «Γεωργιάδης» έχει απλωθεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Γιατί εκτός από την αποστολή σε όλη την Ελλάδα, τα προϊόντα της επιχείρησης «Γεωργιάδης» εξάγονται σε Ισπανία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και Κύπρο.


Μάλιστα, οι Ισπανοί έχουν προσαρμόσει τις συσκευασίες του «Γεωργιάδη» και στην Αραβική γλώσσα, καθώς πολλοί είναι οι πελάτες τους από χώρες της Ανατολής που εμπιστεύονται τα Βεροιώτικα φύλλα για τα ξακουστά γλυκά τους. Ναι, αυτοί που «γέννησαν» τα σιροπιαστά και έχουν παράδοση στο κανταΐφι, τους μπακλαβάδες και άλλα παρεμφερή, ψηφίζουν για πρώτη ύλη 
«Γεωργιάδη»!


Αν θέλετε λοιπόν και εσείς να φτιάξετε τα πιο τέλεια γλυκά με άρωμα Ανατολής made in Βέροια και αυτές τις γιορτές επιλέξτε τα φύλλα κρούστας και κανταΐφι 
«Γεωργιάδης». Η επιχείρηση «Γεωργιάδης» παραμένει ανοιχτή καθημερινά (ωράριο καταστημάτων) και σας περιμένει να προμηθευτείτε τα υλικά για τα χριστουγεννιάτικα γλυκά και τις πίτες σας.

Όλα τα προϊόντα και στην πόρτα σας!
Η επιχείρηση «Αφοι Γεωργιάδη» σας ενημερώνει πως λόγω των περιοριστικών μέτρων, θα είναι κοντά σας και με δωρεάν υπηρεσία διανομής στο χώρο σας. Όλα τα προϊόντα του καταστήματος «Αφοι Γεωργιάδη» θα έρχονται στο σπίτι σας, χωρίς επιπλέον χρέωση και φυσικά τηρώντας τις απαραίτητες προφυλάξεις και όλα τα μέτρα προστασίας.

Για παραγγελίες τηλεφωνήστε στα 2331093390 - 6973747334

Θα μας βρείτε:
ΠΡΑΤΗΡΙΟ: Γεωργίου Γουδή 40 - Βέροια - Τηλ: 23310 65198
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Στο 7ο χλμ Βεροίας Ναούσης - Τηλ: 23310 93390




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ