Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

422 έλεγχοι το Σάββατο στην Ημαθία - Πόσες παραβάσεις βεβαιώθηκαν;

Πόσα πρόστιμα επιβλήθηκαν για μετακινήσεις και μη χρήση μάσκας

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, ειδικά την εορταστική περίοδο που σύμφωνα με τους ειδικούς μπορεί να οδηγήσει σε μια αναζωπύρωση της πανδημίας. Στο πλαίσιο των ελέγχων, στην Ημαθία το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν 422 έλεγχοι που αφορούσαν σε παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, μη τήρηση προβλεπόμενης απόστασης, μη δικαιολογημένη μετακίνηση κτλ. και βεβαιώθηκαν συνολικά 35 παραβάσεις που αφορούσαν:

• 3 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε πεζούς, όπου επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300€

• 32 παραβάσεις για μη δικαιολογημένη μετακίνηση (χωρίς SMS/βεβαίωση ή ψεύδη δήλωση) και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300€.

4 σχόλια:

  1. KOFTIRIO EXH KATANTHSH H ASTINOMIA ,,,,KOFTIRIO,,,EISPRAKTIKH ETERIA,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζαλίσανε μάλλον τον Χρυσοχοίδη οι σύντροφοι να του ζητάνε να σβήνει πρόστιμα και τους είπε στην Ημαθία να μην γράφουν.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ