«Έφυγε» από κορωνοϊό ο Γιάννης Καρανάτσιος

Για την «Γειτονιά των Αγγέλων» ταξίδεψε ένας ακόμη συμπολίτης μας, χτυπημένος από τον φονικό ιό. Μετά από σκληρή μάχη που έδινε στο Νοσοκομείο, ο Γιάννης Καρανάτσιος, κατέληξε, σε ηλικία μόλις 64 ετών, γεμίζοντας με θλίψη τα αγαπημένα του πρόσωπα. Εργαζόταν στο Οινοποιείο του Μπουτάρη στη Νάουσα ως προϊστάμενος λογιστηρίου. Ο Μάκης Εφραιμίδης, πρώην διευθυντής του Οινοποιείου έγραψε για την απώλεια του φίλους του: 

«Πόνος! Μόνο αυτό νοιώθεις όταν ακούς ότι αυτός ο γελαστός άνθρωπος έφυγε για το μεγάλο ταξίδι! 30 χρόνια κοντά μου στο Οινοποιείο στην Νάουσα, από την θέση του Προϊσταμένου του Λογιστηρίου έδωσε όλο του το πάθος για την δουλειά του με αυτό το αξέχαστο χαμόγελο και στα δύσκολα και στα εύκολα της δουλειά μας!

Αγαπητός από όλους, συνεργάτες, συναδέλφους και φίλους. Ήταν ο Γιάννης μας, ήταν ο αγαπητός συνάδελφος, ήταν ο φίλος μου! Η άτιμη καταραμένη αρρώστια του κορωνοϊού που σε βρήκε δεν μας αφήνει να σε αποχαιρετήσουμε. Γιάνναρε όπως σε φώναζα! Καλό ταξίδι φίλε μου, αιωνία σου η μνήμη! Θα σε θυμόμαστε πάντα»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ