Την ίδια ώρα, 250 περιστατικά νοσηλεύονται στις απλές κλίνες covid-19. Το νοσοκομείο Παπανικολάου ξεκίνησε σήμερα στις 08:00 την εφημερία με μόλις 2 κενές κλίνες ΜΕΘ από την στεφανιαία μονάδα. Συγκεκριμένα, 43 από τις συνολικά 45 κλίνες ΜΕΘ είναι καλυμμένες, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν διαθέσιμες 100 απλές κλίνες Covid.
Γεμάτες όλες οι κλίνες ΜΕΘ-Covid στο Ιπποκράτειο
Μπορεί να παρατηρείται μια μείωση στην προσέλευση και στις εισαγωγές ασθενών με Covid-19 στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, ωστόσο η κατάσταση δεν έχει καλυτερεύσει διότι δεν έχουν καταφέρει να αποφορτιστούν καθόλου οι ΜΕΘ μιας και τα διαθέσιμα κρεβάτια είναι ελάχιστα. Είναι χαρακτηριστικό ότι πάνω από 1.000 νοσηλεύονται στις απλές κλίνες covid-19 στη Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, το νοσοκομείο Ιπποκράτειο έκλεισε την εφημερία με 76 νέες εισαγωγές ασθενών, ενώ όλες συνολικά οι 25 οι κλίνες ΜΕΘ-COVID είναι κατειλημμένες.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Συμβολικό κλείσιμο για 2 ώρες και παράσταση στον ΕΛΓΑ Δυναμικά συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Ημαθίας
-
Απόκοσμες φωνές, ψίθυροι από το πουθενά και αινιγματικές οπτασίες νεαρών κοριτσιών «φτιάχνουν» το μύθο της Μόρνας
-
Η καρδιά της νυχτερινής διασκέδασης χτυπούσε κάθε Παρασκευή και Σάββατο στον πεζόδρομο της Έλλης
-
Ανοίγει αύριο Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025 το μεγάλο μαγευτικό παγοδρόμιο που στήνεται φέτος στην πλατεία της Ελιάς.
-
Η δυνατή και συνεχόμενη βροχόπτωση που έπληξε το Ξηρολίβαδο άφησε έντονα σημάδια, ιδιαίτερα στο ανατολικό μέρος του χωριού, στο σημείο
-
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στην Πτολεμαΐδα, όταν λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 40 εργαζόμενοι στη ΔΕΗ εξετράπη της
-
Έξι χρόνια μετά την απελευθέρωσή της από τον Ελληνικό Στρατό, στις 16 Οκτωβρίου 1912, η Βέροια εξακολουθεί να είναι μια ζωντανή και
-
Φέτος, το Χριστουγεννιάτικο Gala του Τάσου Πρωτοψάλτου μοιάζει έτοιμο να αγγίξει μια νέα κορύφωση λάμψης και ρομαντισμού, γράφοντας
-
Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις Δυναμώνει το αγροτικό «μέτωπο» της Κουλούρας. Οι κινητοποιήσεις στον
-
Χρόνια πολλά Νίκο, Νίκη και Νικολέτα! Του Αγίου Νικολάου σήμερα, μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της




Ερωτημα
ΑπάντησηΔιαγραφήΟλα τα περιστατικά πλέον αντιμετωπίζονται ως covid?
Τα αλλα περιστατικά που αφορούν σε παθήσεις του κυκλοφορικού,του πεπτικού,του ουροποιητικού .κ.τ.λ και τα οποία χρήζουν νοσηλείας πως αντιμετωπιζονται??
Δεδομενου οτι απαγορευονται οι επισκεψεις των ιδιωτων γιατρων στα σπιτια ασθενων,διερωτωμαι πραγματικα τι αντιμετωπιση τυγχάνει ενα μη covid περιστατικο ,το οποιο ομως πρεπει να νοσηλευθει..!
Ο Θεος να μας φυλαει!!!
Μεγάλες αλήθειες είπε ο Δημήτριος Γάκης, πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, για ΜΕΘ και άλλα περίεργα, σε συνέντευξη στον Focus fm. Ακούστε την, αξίζει τον κόπο για ξεστράβωμα.
ΑπάντησηΔιαγραφή