Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Πρασινίζει» το ΕΑΚ

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα και εν μέσω καραντίνας, ωστόσο οι προσπάθειες για να ομορφύνουν οι αθλητικοί χώροι της Βέροιας συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Όπως για παράδειγμα στο ΔΑΚ Μακροχωρίου, όπου πραγματοποιήθηκε δενδροφύτευση περιμετρικά του γηπέδου. Τα φυτώρια «Γιδαράκου» έκαναν μια ευγενική χορηγία στην Αντιδημαρχία Πρασίνου του Δήμου Βέροιας, που συνέβαλλε με τα μέσα και το προσωπικό της στη μεταφύτευση.





7 σχόλια:

  1. θα μπορουσε να ειναι ενα απο τα στολιδια της πολης για πολλα πραγματα και φυσικα κυριως θα αθληση αλλα δυστυχως ουτε απλες τετοιες ενεργειες δεν μπορουν να σκεφτουν και να υλοποιησουν οι υπευθυνοι του χωρου. εστω και αργα εκαναν ενα βημα, για να δουμε τη συνεχεια ( φωτισμος, καθαριοτητα, καλλωπισμός, παγκακια, κιοσκια, περισσοτερες παροχες νερου,διαδρομες, οργανα γυμναστικης εξ. χωρου, ασφαλεια...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενα δεντρο μεγαλωνει, κανει ριζες, πεταει τα φυλα του, αφηνει μελουρα κτλπ αλλα ολα αυτα πρεπει να τα σκεφτει καποιος που σκεφτεται στο βαθος χρονου και δεν σκεφτεται ρηχα και επιφανειακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΑ Η "ΣΚΕΨΗ ΣΕ ΒΑΘΟΣ" ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ...ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ;;;

      Διαγραφή
  3. Αχρωματοψία πρέπει να έχω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα φύλλα θα πέφτουν στην πισίνα.
    Εκτός αν κάνει ο δήμος την τρύπα εκεί εκτροφείο πέστροφας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όμως, οι Γάλλοι θεωρούν γκουρμέ τα βατραχοπόδαρα. Θα φέρνουμε Γάλλους να τρώνε τα βατράχια που ξεκουφαίνουν τον κόσμο όλη μέρα από το ...΄΄Κολυμβητηριο΄΄ και θα πλουτίσουμε.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ