Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νεολαία ΚΙΝΑΛ Ημαθίας: Γιορτές για όλους

Από τη Νεολαία του Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: «Οι φετινές εορτές θα είναι για όλους διαφορετικές από κάθε άλλη χρονιά, αφού καλούμαστε να τις περάσουμε, κάτω από πρωτόγνωρες και δυσχερείς συνθήκες λόγο του covid 19. Η ύπαρξη και η εξάπλωση του ιού, έχει δημιουργήσει σε όλο τον πλανήτη μια κατάσταση αστάθειας, ανασφάλειας, ανεπάρκειας και βαθύτατου προβληματισμού για το μέλλον. Οι επιπτώσεις του στην σύγχρονη κοινωνία, δραματικές. Ξεκινώντας από τον απλό πολίτη, φτάνοντας στους θεσμούς της πολιτείας.

Αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής, πέραν της υγειονομικής φύσεως, είναι μια νέα κοινωνικοοικονομική κρίση με επίκεντρο και πάλι το άνθρωπο, αυξάνοντας διαρκώς την λίστα των συνανθρώπων μας, που χρήζουν βοήθειας και ανάγκης των βασικών αγαθών.

Για τον λόγο αυτό, λαμβάνοντας υπόψη την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί, και ειδικότερα την κατάσταση εντός του νομού μας, απευθύνουμε θερμή παράκληση προς όλους, να συνδράμουμε όλοι μαζί στην ενίσχυση των κοινωνικών παντοπωλείων του τόπου μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά και να μεταφέρουμε εμπράκτως, το φως και την ζεστασιά των φετινών εορτών στις ψυχές και τα σπιτικά των άπορων συνανθρώπων μας, στέλνοντας το δικό μας πακέτο αγάπης. Προσφέρουμε τα αυτονόητα για εμάς, αναγκαία όμως για κάποιους άλλους».

5 σχόλια:

  1. Υπάρχει τέτοιο πράγμα στην Ημαθία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εισαι πολύ κακιά. Και βέβαια υπάρχει . Και μάλιστα, καλοπερνά. Φρόντισαν να εχουν για τις δύσκολες μέρες. Ξέχασες τους αγωνιστές της αλλαής; Τους ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο; Λαός ΠΑΣΟΚ στην εξουσία; Τον Σοσιαλισμό τους τον ξέχασες; Τον λεφτά υπάρχουν τον ξέχασες; Υπάρχουν, ζουν και βασιλεύουν γιατί υπάρχουμε εμείς οι πολύ λαλάκες. Αρχιλαλάκες θα έλεγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέχασα τίποτε ΤΣΕ, ούτε τον Σημίτη με το παίξτε μπούφοι στο χρηματιστήριο, ισχυρή Ελλάδα με ισχυρό νόμισμα, ισχυρή οικονομία καμαρώνοντας μπροστά στο ΑΤΜ την 1-1-2002 και σε λιγότερα από 10 χρόνια πτωχεύσαμε. Διορατικοί ηγέτες φρόντισαν για το μέλλον της πατρίδας και των Ελλήνων. Πίκρα και απογοήτευση δυστυχώς από τους πολιτικούς μας όλων των αποχρώσεων.

      Διαγραφή
  3. Ακόμα να σοβαρευτείτε εκεί στο ΠΑΣΟΚ ;
    Τι περιμένετε και δεν το κλείνετε το (μαγαζί) ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ