Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρωτοχρονιάτικες ευχές του προέδρου της Αγίας Βαρβάρας Σπύρου Κωτσιαντή

Το δικό του μήνυμα ενόψει της έλευσης του νέου έτους στέλνει προς τους συνδημότες του και προς όλο τον κόσμο ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Βαρβάρας Σπύρος Κωτσιαντής. «Μια ιδιαίτερη και δύσκολη χρονιά φτάνει στο τέλος της. Μια χρονιά που ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Μια χρονιά που δοκιμαστήκαμε όλοι, όχι μόνο συλλογικά αλλά και ο καθένας προσωπικά. Άλλοι σκληρά. Όλοι παλέψαμε. Κάποιοι νικήσαμε. Κάποιοι χάσαμε αγαπημένα μας πρόσωπα. Πάντα όμως η αρχή μιας νέας χρονιάς γεννάει ελπίδες. Και το τέλος μιας τόσο δύσκολης χρονιάς μόνο ελπίδες πρέπει να μας φέρει.

Εύχομαι να καταφέρουμε να αφήσουμε όλοι πίσω μας όσα μας ταλαιπώρησαν. Εύχομαι ολόψυχα σε κάθε πολίτη του δήμου Βέροιας ξεχωριστά, καθώς και σε όλο τον κόσμο, η έλευση του νέου έτους να αποτελέσει για τον καθένα μας ένα νέο, αισιόδοξο ξεκίνημα για μια δημιουργική χρονιά με ευημερία και πρόοδο, να μας φέρει και πάλι όλους κοντά, με χαμόγελα. Εύχομαι πάνω από όλα υγεία σε όλους, μια ευχή κοινότυπη που όμως φέτος όλοι μας την εννοούμε και χρειαζόμαστε να την ακούμε περισσότερο από ποτέ.

Καλή Χρονιά με Υγεία, Αγάπη, Δύναμη και Αισιοδοξία».

Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αγίας Βαρβάρας 
Σπύρος Κωτσιαντής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ