Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο «Μπούσουλας» τραγούδησε για το προσωπικό και τους ασθενείς του Νοσοκομείου Βέροιας

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και κάποιοι συμπολίτες μας περνούν την γιορτινή αυτή ημέρα στο Νοσοκομείο. Είτε ως ασθενείς, είτε ως γιατροί, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό. Κάποιους από αυτούς θα τους βρει ο νέος χρόνος σε κάποιον θάλαμο να αναρρώνουν, σε κάποιον διάδρομο ή γραφείο του Νοσοκομείου, στο πόστο που ανήκει ο καθένας. Ειδικά γι' αυτούς λοιπόν, που τους τελευταίους μήνες εργάζονται στο Νοσοκομείο μας κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες, παλεύοντας με την πανδημία, η Βεροιώτικη μπάντα «Ο Μπούσουλας» αφιέρωσε μια συναυλία, το πρωί της Παραμονής Πρωτοχρονιάς.



Τα μέλη της μπάντας, ο Μιχάλης Ρίζος, ο Κωστής Ρίζος, η Μαρία Θεοχαροπούλου και ο Λάζαρος Μπίντσης τραγούδησαν στο προαύλιο του Νοσοκομείου για το κοινό τους, τους ασθενείς, γιατρούς και νοσηλευτές που τους παρακολούθησαν από τα μπαλκόνια των δωματίων και τα παράθυρα. Κάποιες νότες για να απαλύνουν τον πόνο... Για να δώσουν κουράγιο και υπομονή... Για να μεταφέρουν τη χαρά της γιορτινής αυτής ημέρας. Για να τους πούνε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Και εκείνοι με την σειρά τους τους ευχαρίστησαν με το χειροκρότημά τους.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:










4 σχόλια:

  1. Τό μόνο καλό πού ἔχουν αὐτές οἱ γελοιότητες εἶναι ὅτι ἀποκαλύπτουν πώς δέν εἶναι ὑγειονομικό τό θέμα, πνευματικό καί πολιτικό εἶναι. Ψευτοκαραντῖνα μέ πρόσχημα ψευτοπανδημία. Ὁ νοῶν νοείτω._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ σε παρακολουθώ στα σόσιαλ.Πρέπει να χεις μεγάλο θέμα. Εκπέμπεις μιζέρια και σκ#τοψυχιά.Δες το πριν βυθιστείς κι άλλο στην άβυσσο του νου και της ψυχής.Καλή χρονιά.Υπάρχει σωτηρία.Ακόμη και για την περίπτωσή σου.

      Διαγραφή
  2. Μπράβο στον μπούσουλα.
    Η φιλαρμονική του Δήμου Βέροιας, απούσα. Ούτε βγήκε στους δρόμους των συνοικιών και του κέντρου να δώσει ΧΑΡΆ και χρώμα ούτε πουθενά δε φάνηκε. Μόνο τα κορδόνια και τα καπέλα φοράνε, καμία κούτρα εκδρομή, από προσφορα όμως τώρα στα ζόρια ΤΊΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο στα παιδια ολοι οι ασθενεις πιστευω πως χαρηκανε γιατι ειναι δυσκολα να εισαι εκει μεσα μονος καλη χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ