Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έβγαλε... knockout τις αντιπάλους της στο «Voice» η Ναουσαία Αθηνά Βέρμη

Πέρασε... «Με μια σχεδία» στα battles
Με το δεύτερο επεισόδιο συνεχίστηκε ο γύρος των Knockouts στο «The Voice of Greece» το βράδυ της Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, με τους παίκτες να διεκδικούν μια θέση στην επόμενη φάση των Battles. Μια από αυτούς ήταν και η Αθηνά Βέρμη, από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη. Η 27χρονη Ναουσαία που στα blind auditions είχε καταφέρει να γυρίσει τις καρέκλες και των τεσσάρων κριτών με την ερμηνεία της στο «Να ζήσω ή να πεθάνω (Flamenco)», σήμερα ήταν το ταλέντο που ξεχώρισε από την τριάδα, να βγάλει knockout τις συμπαίκτριές της και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.


Η Αθηνά ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την Βασιλική Μέση και την Άννα Σαράντη και ερμήνευσε το τραγούδι της Γλυκερίας «Σε μια σχεδία» σε στίχους Χάρη Ρώμα και μουσική Στέλιου Φωτιάδη. Κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της οι κριτές φάνηκαν να την παρακολουθούν εκστασιασμένοι, ενώ η coach Ελεονώρα χαρακτήρισε την αποψινή εμφάνιση της Αθηνάς ως το αποκορύφωμα μιας πολύ καλής πορείας.


«Είσαι πολύ καλύτερη κάθε φορά και σήμερα ήταν το αποκορύφωμα. Είδα πολλά ωραία πράγματα σε σένα», είπε η Ελεονώρα και με συνοπτικές διαδικασίες επέλεξε την Αθηνά για να συνεχίσει μαζί της στην επόμενη φάση των battles. Καλή συνέχεια Αθηνά!

Δείτε φωτογραφίες και το βίντεο με την ερμηνεία της Αθηνάς Βέρμη:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ