Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άνδρες του Α.Τ. Βέροιας έσωσαν ηλικιωμένη στις 4 τα ξημερώματα!

Για μια ακόμη φορά, οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας απέδειξαν πως εκτός από επαγγελματισμό, διακρίνονται για την ανθρωπιά και το φιλότιμό τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, τα ξημερώματα της 26ης Δεκεμβρίου, μια ηλικιωμένη γυναίκα στο Πασακιόσκι, ξαφνικά έπεσε μέσα στην οικεία της, με αποτέλεσμα να καλεί απεγνωσμένα σε βοήθεια. Αμέσως έσπευσαν δύο γυναίκες για να την βοηθήσουν και να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Ωστόσο, η μετακίνησή της ήταν πολύ δύσκολη και λόγω της απαγόρευσης της κυκλοφορίας και της προχωρημένης ώρας (4:00 τα ξημερώματα), αποφάσισαν να καλέσουν την Άμεση Δράση, η οποία ενημέρωσε το περιπολικό της βάρδιας για να μεταβεί στο σημείο και να βοηθήσει.

Μέσα σε λίγα λεπτά, δύο άνδρες που υπηρετούν στο Α.Τ. Βέροιας εμφανίστηκαν στο διαμέρισμα και μετέφεραν την άτυχη γυναίκα στο κρεβάτι της, μιας και δεν χρειάστηκε να μεταβεί στο Νοσοκομείο. Μάλιστα για το συγκεκριμένο συμβάν η κ. Αναστασία Σεράκη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, εξέδωσε ευχαριστήριο μήνυμα προς τους Αστυνομικούς.

43 σχόλια:

  1. Δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει να τους δώσουμε συγχαρητήρια την δουλειά τους έκαναν για αυτό παίρνουν 1.400 ευρώ κάθε μήνα. Μια χαρά πληρώνονται και όλα αυτά είναι μέσα στα καθήκοντα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χρειάζεται να καταλάβεις... Πάλι βλάκας θα είσαι !!!

      Διαγραφή
    2. Για ψαξτε το λίγο να δείτε αν μπορούν να μπουν σε σπίτι ένστολοι και πότε μπορούν να μπουν!!!Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν στα καθήκοντά τους να μπαίνουν στα σπίτια όποτε θέλουν. Αυτό που έκαναν και ΜΠΡΑΒΟ τους ήταν να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπό τους ΠΟΥ ΚΙΝΔΎΝΕΥΕ χωρίς να είναι στα καθήκοντα που έχουν.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Αν βγουν στο δρόμο προστατεύοντας ανθρώπους και πιανοντας αυτούς που πρέπει να πιάσουν λέμε ειναι "τραμπούκοι", "μπάτσοι" κλπ .Αν κάνουν κάτι που δεν είναι στα καθήκοντά τους, τότε" είναι μέσα στα καθήκοντά τους. Για αυτό πληρώνονται". Καίτε τα ξερά με τα χλωρά.Αλλά είμαστε λαός που του αρέσουν οι γενικεύσεις ειδικά τέτοιου τύπου. ΚΑΙ ΟΧΙ δεν είμαι αστυνομικός. Είμαι άνθρωπος που κάποτε πριν μερικά χρόνια οι"κάνουν το καθήκον τους. Για αυτό πληρώνονται" βοήθησαν σε μια παρομοια περίπτωση που κανείς άλλος δεν αναλάμβανε,ως άνθρωποι και θα θυμάμαι πάντα την πράξη τους! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

      Διαγραφή
    3. 1400ευρω!!!ντροπή σου.. ούτε 800. Αλλά όταν είσαι μίζερος κακίες βγάζεις ..ντροπή σου...μπράβο στα παληκάρια μας

      Διαγραφή
    4. Ναι λογικά τόσα παίρνουν... Σε ένα παράλληλο σύμπαν.Αλλα δνε πειράζει βγάλτε εδώ την κακία μπας και γλιτώσετε τιποτα από την κανονική ζωή. Τόσο πολύ άλλωστε σας πείραξε ένα τέτοιο ποστ που αναφέρει μια ΣΩΣΤΉ αν όχι καλή πράξη αφού όπως λέτε αυτή είναι η δουλειά των παιδιών.

      Διαγραφή
    5. 5000 παίρνουν κάνεις λαθοσ

      Διαγραφή
  2. Από την μία γράφουν 300αρια σε γριούλες που δεν φορούν μάσκες και από την άλλη τις σώζουν από τον θάνατο. Μάλιστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γιατί δεν φορούν μάσκα οι "γριούλας" ρε μεγάλε; Μέσα στα καθήκοντα της αστυνομίας είναι και τα 300αρια. Αλλιώς με κάτι άτομα σαν κι εσένα θα έχουμε καραντίνα μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα !

      Διαγραφή
    2. Και γιατί να βάλουν μάσκα οι γριούλες ρε μεγάλε; O Χρυσοχοίδης υπουργος δημόσιας τάξης δεν είπε ότι δεν κολλάει σε εξωτερικούς χώρους? Μόνο για τους αστυνομικούς κάνει εξαίρεση ο κορονοιος? Σα δε ντρέπεστε θα μας πείτε ότι εκτελείτε και καθήκον τώρα. ΝΤΡΟΠΗ!

      Διαγραφή
  3. Mpravo sta palikaria axioi. O kougas prepei na tous epivraveusi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΆΒΟ ΤΈΤΟΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΘΕΛΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τόσο δύσκολο ήταν να σηκώσεις μια ηλικιωμένη γριούλα;;;;; τι να πω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ, ΜΟΛΥΒΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΦΙΛΕ.

      Διαγραφή
  6. Τρομερή είδηση πήγαν και βοήθησαν μια ηλικιωμένη........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο, καλύτερα να μας έλεγαν κάτι για τη "νύφη της Βέροιας" με τις σιλικόνες που χώρισε ή το μοντέλο που καβάλησε το καλάμι, ή ακόμη την τραγουδίστρια από το Μακροχώρι με τα μπότοξ.
      Έχουν και λίγο γυμνό οι φωτογραφίες τους. Ενώ η γιαγιά τι να δείξει. Αν βέβαια ήταν η γιαγιά σας θα τα βλέπατε αλλιώς.

      Διαγραφή
    2. Καλά έκαναν και τη σήκωσαν μην το κάνουμε και θέμα. Σιγά η ηρωική πράξη δηλαδη. Οτι ειναι γιαγια σου δεν σημαινει κατι. Να πω οτι παλεψαν με καμια δεκαριά ληστές και την έσωσαν να παω πάσο μαντάμ.

      Διαγραφή
  7. Έτσι είναι όταν έχεις διοικητή που γράφει ποιήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγχαρητήρια στους δύο αστυνομικούς. Να λέτε και τα ονόματα για να μαθαίνουμε ποιοι αξίζουν τον σεβασμό μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολλά συγχαρητήρια στους αστυνομικούς μας! Έχουμε την καλύτερη αστυνομία στον κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδη πηγαν και σηκωσαν μια γιαγια απο το πατωμα ειναι η καλυτερη αστυνομια στον κοσμο; Αληθεια εκεινον τον καταδικο χρυσαυγιτη τον Παππα τον επιασαν ή τον ψαχνουν ακομα; Ηρεμα ρωταω

      Διαγραφή
    2. Να ρωτήσεις τους Σαμιώτες τους Μυτιληνιούς κ αυτους στον Ασπροπυργο να σου πουν....!
      Τα < παιδιά > είναι φοβερά για το φαίνεστε αλλά για το γίγνεσθαι τζίφος ....

      Διαγραφή
  10. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΑΣ; ΑΥΤΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγχαρητήρια στα παλικάρια. Τέτοια αστυνομία θέλουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ......ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χριστουγεννιατικα ενώ θα μπορούσαν να αδιαφορησουν ή να στείλουν έναν σταθμό του ΕΚΑΒ, εκείνοι πήγαν να βοηθήσουν μια γριούλα με φόβο μην κολλήσουν κορονοιο. Κύριε Κουγκα θα τιμήστε αυτά τα παλικαρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπράβο στις κυρίες που φοναξαν άμεσα την αστυνομία και δεν έπαθε τίποτα χειρότερο η γιαγιά.οσο για τους αστυνομικούς που τους χλευάζεται λέγοντας ότι δεν έκαναν τίποτα.
    Εύχομαι από καρδιάς να μην τους χρειαστητε ποτέ και ας είναι εκεί και ας πληρώνονται τζάμπα γιατί και αυτοί είναι καθημερινή άνθρωποι με τα ελατοματα τους.
    Καληνύχτα ζήλια και κακία.
    Ελπίζω μια μέρα να βγαλετε την χολή σας μήπως και ηρεμισετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε τι χειρότερο να πάθει η γυναίκα; Πεσμένη κάτω ήταν και απλά δε μπορούσαν να τη σηκώσουν! Κατα τ άλλα ούτε νοσοκομείο σου λεει δε χρειάστηκε. Όσο για την αστυνομία εγώ όποτε την κάλεσα δεν ήρθε ποτέ ή καθυστέρησε. Οι υπόλοιποι στη δουλειά μας όταν καθυστερούμε να εξυπηρετήσουμε ή δεν πάμε καθόλου δεν έχουμε δικαιολογία ότι είμαστε "καθημερινή άνθρωποι με τα ελατοματα τους".

      Διαγραφή
  15. Τους δασκάλους και τους καθηγητές που μορφώνουν, προστατεύουν και φροντίζουν τα παιδιά σας μισή μέρα κάθε μέρα κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, που έβγαλαν τα μάτια τους στην καραντίνα με την τηλεκπαίδευση
    για να μπορούν να διδάξουν 25 και 30 παιδια μέσα απο μια οθόνη που πότε κολλούσε η εικόνα και πότε ο ήχος, θα τους δώσει κανείς συγχαρητήρια; Μπα...Ειναι πααααρα πολύ μεγάλο το κόμπλεξ για αυτούς που αγωνιζονται για τα παιδιά σας τελικά... Μακάρι ο μεγάλος ηγέτης σας ο Κούλης ο μπατριωτης-μεταρρυθμιστής να κάνει όλα τα σχολεία ιδιωτικά μπας και καταλάβετε την αξία των δασκάλων και καθηγητών της δημόσιας εκπαίδευσης. Άλλωστε στη χώρα που ανέχεσαι να έχεις περισσότερους μπάτσους και παπάδες απ οτι γιατρούς και δασκάλους, είναι επόμενο να θαυμάζεις τους μπάτσους που βοήθησαν τη γριούλα και να τρέχεις πίσω απο παπάδες σε πατριδοκάπηλα συλλαλητήρια,παρά να θαυμάζεις τη δουλειά του εκπαιδευτικου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή παρακολούθησα μάθημα του γιου μου διαδικτυακά να σας πω ότι οι καθηγητές κοροϊδεύουν και δεν τιμούν το θεσμό του καθηγητή.Γρηγορα γρήγορα εξετάζουν, φυσικά αυτούς που θέλουν,παιδιά συναδέλφων τους κάτι κουραμπιεδοπαιδα.Λυοαμαι που η πολιτεία πληρώνει για τέτοιους καθηγητές.-

      Διαγραφή
    2. Η εκπαίδευση στην Ελλάδα είναι ιδιωτική με αυτά που πληρώνουμε στα φροντιστήρια, απλά δεν έχει Νομοθετηθεί επίσημα ακόμη.

      Διαγραφή
    3. Αναρχοάπλυτος Συριζαίος "εκπαιδευτικός" και "παιδαγωγός" ε;

      Διαγραφή
    4. Σίγουρα όχι πατριδοκάπηλος μπατριωτης ψωφοδεξιός..

      Διαγραφή
    5. Κλασσικη ελληνιδα μανα που με την τηλεκπαιδευση βρηκε ευκαιρια να βγαλει το κομπλεξ της που στα μαθητικα της χρονια ηταν στοκος. Το ιδιο προφανως ειναι και ο γιος σου γι αυτο λες τα εξυπνα παιδια κουραμπιεδοπαιδα μπας και νιωσεις καλυτερα. Εγω παρακολουθησα τηλεκπαιδευση και των 3 παιδιων μου απο νηπιαγωγειο μεχρι γυμνασιο και οι εκπαιδευτικοι ηταν αψογοι. Τους βγαζω το καπελο και οταν ανοιξουν τα σχολεια θα παω στο σχολειο ειδικα για να τους συγχαρω.

      Διαγραφή
  16. ΠΟΛΛΗ ΜΠΑΤΣΙΛΑ ΒΡΩΜΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ..ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ,ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ..
    ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ,ΔΕ ΒΡΕΧΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική αστυνομία! Εκτελεί πολλαπλό κοινωνικό έργο, που δε διαφημίζεται. Συγχαρητήρια που αναδεικνύετε και αυτή την πλευρά της!
    Υ.Γ. οι ΜΙΖΕΡΟΙ και οι ΤΙΠΟΤΈΝΙΟΙ, το δηλητήριό τους το χύνουν πάντα ανώνυμα.
    Χρυσικόπουλος Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όσοι δεν γουστάρετε τους μπάτσους μην τυχόν τους καλέστε σε ώρα ανάγκης ! Έχουμε 2020 και κάποιοι πιστεύουν ότι ο μπάτσος έχει τη νοοτροπία χωροφύλακα του 1950. Ξέρουμε πολύ καλά ποιοι βρίζετε αστυνομικούς και πόσο άντρες είστε. Μπροστά τους κότες και αστεία και όταν φύγουν acab και 1312 . Στα λαγούμια σας συμπολίτες ,επαναστάτες του πληκτρολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αστυνομικός με επίπεδο τώρα. Ευτυχώς που πληρώνεσαι από τους φόρους μας για να μας βρίζεις κιόλας κοπρόσκυλο. Άκου λέει μη τυχόν και τους καλέσετε σε ώρα ανάγκης. Δημόσιος υπάλληλος είσαι κούκλα μου δε μας κάνεις τη χάρη. Αιντε χαραμοφαηδες!

      Διαγραφή
    2. Εύχομαι αν συμβεί κάτι(που να μην συμβεί) να σε σώσουν και να αναγκαστείς να είσαι εφ όρου ζωής υποχρεωμένος και ευγνώμων σε μπάτσους και κάθε Κυριακή να τους κερνάς μπουγάτσα Κριαρά και ρεβανί χοχλουριου !Έτσι...γιατί πληρώνεις φόρο !

      Διαγραφή
  19. ΕΛΕΟΣ, ΦΤΑΝΕΙ Η ΦΑΓΩΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. πόσο σκατ....λαός είμαστε, έλεος με τις διχόνοιες πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ