Quantcast

http://picasion.com/

Σοκάρουν τα νούμερα: 46 νεκρούς θρηνεί η Ημαθία

Η κατάσταση φαίνεται να παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη στην περιοχή μας, καθώς όχι μόνο δεν υπάρχει μείωση των νέων κρουσμάτων, αλλά και καταγράφονται δεκάδες θάνατοι από τον φονικό ιό. Η πίεση στα νοσοκομεία είναι πολύ μεγάλη και δυστυχώς καθημερινά έχουμε νέες απώλειες. Τα νούμερα που δημοσίευσε η εφημερίδα «Το Βήμα», όσον αφορά τους καταγεγραμμένους θανάτους, πραγματικά σοκάρουν. Στην Ημαθία μέχρι στιγμής, 46 συμπολίτες μας έχουν χάσει την μάχη με τον κορωνοϊό, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία. 

Η Αττική είναι πρωταθλήτρια με 507 θανάτους, η Θεσσαλονίκη με 423 και ακολουθούν οι Σέρρες, η Λάρισα, η Δράμα, η Κομοτηνή, η Κατερίνη, η Καβάλα και η Βέροια. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και αυστηρά μέτρα προφύλαξης, καθώς και ο καιρός έχει τις ιδανικές συνθήκες διάδοσης του ιού.



6 σχόλια:

  1. 0,00092% επι του ερωτιάρικου πληθυσμού της Βέροιας, πόσοι σχόλασαν από άλλα νοσήματα θα μας πείτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, μαθηματικά έτσι κι αλλιώς δεν ξέρεις. Οι περισσότεροι αρνητές της ασθένειας είναι αγράμματοι. Αλλά τον θάνατο των συνανθρώπων σου να τον περιγράφεις με τη φράση ''πόσοι σχόλασαν'', ξεπερνάει κάθε όριο....Οι παπάντζες των αρνητών προϋποθέτουν τη σιωπή, συνενοχή και συμμετοχή όλων των Ιατρών Δημοσίου και ιδιωτικού Τομέως, οι οποίοι θα θελήσουν να βλάψουν τις οικογένειές τους, τους φίλους, γείτονες και συγχωριανούς τους. Οι αρνητές δεν λογικεύονται παρότι στη Μακεδονία έχουν φρακάρει οι ΜΕΘ και ο ιός έχει φτάσει στο περιβάλλον όλων μας...

      Διαγραφή
  2. Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο ρε μπούφε!Δηλαδή,επειδή δεν πέθανε κανείς από ναρκωτικά το τελευταίο δίμηνο, σημαίνει ότι δεν έχουν υψηλή θνησιμότητα και μπορεί να πάρει όποιος θέλει;!Ή επειδή δεν πέθανε κάποιος από AIDS εδώ και πολλά χρόνια στην Βέροια, να μην φοράει ο κόσμος προφυλακτικό;! Κι εσύ απόφοιτος του Χάρβαρντ μαζί με τον καθυστερημένο DH!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΛΛΟΝ, Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ENNOEI, ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΠ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΣΙΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την περίοδο που πέθανε ο πατέρας μου (Ιανουάριος '17), στο νοσοκομείο γίνονταν ένας χαμός από έξαρση γρίπης, πνευμονιών και άλλα σοβαρά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ότι τα γραφεία κηδειών δεν είχαν απόθεμα σε κάσες και δάνειζε ο ένας τον άλλον. Παρ'όλα αυτά κανείς δεν ασχολήθηκε και ζήσαμε φυσιολογικά. Ας μας πούνε τα γραφεία κηδειών, σήμερα, έχουν ανάλογο πρόβλημα? Πιέζεται η προμήθεια τους από σχετικά υλικά κηδειών? Και τέλος πάντων, ποια είναι τα αντίστοιχα μεγέθη φέτος με τα προηγούμενα χρόνια?
    Το τι λένε τα κανάλια, οι Τσόρδες, οι Σύψες, οι Παγώνες, για μένα είναι τρίχες κατσαρές για να φοβίζουν τον κόσμο. Οι πιο αξιόπιστοι είναι τα γραφεία κηδειών και η ανάλυση των θανάτων της ΕΛΣΤΑΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις μπερδέψει την βούρτσα με ...το χτένισμα.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ