Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χιλιάδες οι νοσηλευόμενοι με COVID-19 σε Μακεδονία και Θράκη - 12 διασωληνωμένοι στη Βέροια

Στο «μάτι του κυκλώνα» παραμένει η Θεσσαλονίκη και η βόρεια Ελλάδα, όπου καταγράφονται καθημερινά εκατοντάδες νέα κρούσματα κορωνοϊού και 2.150 άνθρωποι βρίσκονται σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου στη Μακεδονία και στη Θράκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιστήμονες αναμένουν ακόμη ένα δύσκολο 10 ήμερο, μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, ωστόσο η σκέψη για μετατροπή του συνεδριακού κέντρου «Ι. Βελλίδης» σε χώρο νοσηλείας περιστατικών COVID-19, έχει απορριφθεί και προτιμώνται οι λύσεις των αεροδιακομιδών ασθενών.

Ενδεικτικά, νοσηλεύονται διασωληνωμένοι 41 ασθενείς στο Παπαγεωργίου, 37 στο ΑΧΕΠΑ, 33 στο Παπανικολάου, 24 στο Ιπποκράτειο, επτά στον Άγιο Παύλο, οκτώ στον Άγιο Δημήτριο, 12 στο 424 στρατιωτικό νοσοκομειο. Μεγάλο φορτίο σηκώνουν και τα περιφερειακά νοσοκομεία όπως των Σερρών (12 διασωληνωμένοι), Καβάλας (8), Ξάνθης (7), Χαλκιδικής (6), Βέροιας (12).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ